A minőségi munkában hisznek

 

Közel három évtizede működik Mosonmagyaróváron a Rózsa Bútorház & Rózsa Bútorgyártó Üzem. Helyi vállalkozásként régóta ott áll a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club mellett és igyekszik segíteni tervei elérésében.

 

 

„Gyakorlatilag mi vagyunk a város első magán kiskereskedelmi bútorüzlete – mondta el Tuba Szabolcs cégvezető. Ebből nőttünk ki a magunkat és mára már nemcsak üzletünk, hanem egy gyártóüzemünk is van. Utóbbit nagyjából 5-6 éve hoztuk létre teljesen új, korszerű felszereléssel, így a munkatársaink nyugat-európai körülmények között tudnak dolgozni. Kiegészítő részlegként indult, de mára önálló egységgé nőtte ki magát. Az üzletünkkel főként a lakosságot célozzuk meg, az üzemünknél pedig az elsődleges vásárlói közönség a cégek és irodák. Széles spektrumban gyártunk mindent, segítünk berendezni szobát, konyhát, nappalit, irodák és üzletek padlózását is elvégezzük, sőt még abban is tudunk segíteni, ha valaki lakberendezési gondokkal küzd. A megrendelő elmondja az igényeit, a szakemberünk pedig különböző alternatívákat mutat számára, amit végül meg is valósítunk. Erre egyre nagyobb az igény, hiszen a mai világban a termékskála olyan nagy, hogy aki ebben nem járatos, vagy nincs affinitása hozzá, az könnyedén elveszhet benne. 30 évvel ezelőtt, ha valamilyen bútort szeretett volna az ember az maximum 5-6 termék közül tudott választani. Ma viszont kategóriánként is több ezer termék van és a trendek is nagyon gyorsan változnak. Komplex szolgáltatást tudunk biztosítani, a harminc év alatt pedig már tapasztalatunk is elég nagy ahhoz, hogy a hiba lehetőségét kizárjuk.”

 

 

A vállalat célja, hogy a kialakított színvonalat megtartsa és tovább növelje. A cégvezető elmondta a fokozatos építkezésben hisznek, csakúgy, mint az MKC, amely megérdemli, hogy a helyi vállalatok felkarolják.

 

 

„Nagyon megörültünk, hogy tavaly végre valóban Mosonmagyaróvárra költözött a csapat, ennek apropóján döntöttük úgy, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot – tette hozzá Tuba Szabolcs. Úgy gondolom ugyanis, hogy a társadalmi felelősségvállalás nagyon fontos, mi pedig ennek egy részét a kézilabdában találtuk meg. Arról ne is beszéljük, hogy a teljes kollektíva MKC szurkoló is. Az elejétől fogva családi bérletünk van, ami a lojalitásnak is egy jó védjegye. Szeretjük a lelátó hangulatát, hangosan szurkolni, énekelni, buzdítani a csapatot. Különleges táborunk van, ami szerintem irigylésre méltó. Fantasztikus a hangulat mindig, ráadásul egyre többen vagyunk és az arénát már valódi otthonnak érzi mindenki. A mi támogatásunkat a lányok pedig az élménnyel köszönik meg.”

 

Köszönjük a támogatást! Hajrá MKC!