MKC – Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, vagy MenKraft Consulting Kft. – a név kötelez

 

A MenKraft Consulting Kft.  2014-ben alakult száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozásként. A cég több éves autóipari tapasztalatait – logisztika, beszerzés, minőségügy, projektvezetés területén – próbálja tanácsadás formájában a megbízói rendelkezésére bocsátani.

 

 

„Egy német barátom keresett meg azzal, hogy a magyarországi szállítmányozási munkáiban segítsek, innen indult el minden – mondta el Mészáros László a cég tulajdonosa. Először alkalmi szinten, aztán ez egyre sűrűbb lett felkérés, így erre a kapcsolatra alapozva alapítottuk meg a MenKraft Consulting Kft-t. Kezdetben csak szállítmányozással és logisztikával foglalkoztunk. Ez után jött egy olyan lehetőség, amikor egy hazánkba érkező termék minőségével volt gond, ennek az ellenőrzését és utómunkáját kellett megoldanunk. Miután ezt a feladatot sikeresen elvégeztük, elterjedt a hírünk és egyre több ilyen megkeresés is érkezett. A megbízóink többnyire az autóiparból kerültek ki, ám a fejlődésnek köszönhetően ma már más szakterületen tevékenykedő beszállítókkal is kapcsolatban vagyunk. Tavaly pedig beruháztunk egy 3D-s nyomtatóra, amely ritkaságnak számít Magyarországon. A hagyományos műanyagok mellett ugyanis, lehetőség van szálerősített anyagok nyomtatására is, melyek már az alumíniumból készült alkatrészekkel is felveszik a versenyt.”

 

 

Mészáros László elárulta, nagyon fontos számára a sport, a mai napig aktívan mozog és szurkolóként is látogatja a sporteseményeket. Ha ideje engedi, szívesen kilátogat az MKC mérkőzéseire is.

 

 

„Nem mondhatnám, hogy minden mérkőzésen ott tudok lenni, ugyanakkor alkalmanként részt veszek az Mosonmagyaróvári Kézilabda Club bajnokijain. Korábban egy ilyen találkozón vettem észre, hogy a csapat nevének rövidítése az MKC ugyanaz, mint a mi cégünk a MenKraft Consulting Kft. a rövidítése. Őszinte leszek ez az egyezés annyira tetszett nekem, hogy mindenképpen szerettem volna kialakítani valamilyen kapcsolatot az egyesülettel. Ennek az ideje most jött el, hogy a mérkőzés kiemelt támogatója lehetünk. Kíváncsian várjuk milyen visszhangja lesz a történetnek, ám később el tudok képzelni akár hosszabb távú együttműködést is.”

 

Köszöntjük a támogatást! Hajrá MKC!