Nyolc nap alatt harmadszor a pályán

 

Erőltetett menetben van az EU-FIRE Mosonmagyaróvár, hiszen nyolc nap alatt három mérkőzésen kell bizonyítaniuk a játékosoknak. A Szekszárd elleni bajnoki, és a Siófok elleni Magyar Kupa mérkőzést követően, vasárnap a Pilisvörösvári KSK ellen lép pályára az MKC.

 

 

Soron következő ellenfelünk a tizenkettedik helyen áll az NB I/B Nyugati csoportjában. A Pilisvörösvár eddig csak a VKL SE-t tudta legyőzni a többi hét mérkőzésén egyaránt vereséget szenvedett. Legeredményesebb játékosuk az 53 gólnál járó Vígh Patrícia, aki nyáron érkezett a csapathoz.

 

 

Bognár Róbert, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Folytatni szeretnénk a jó szereplést a bajnokságban, így egyértelműen a győzelem a cél a Pilisvörösvár ellen is. Egy hét alatt három mérkőzést játszunk, ezt nem egyszerű feladat megoldani, de igyekszünk teljesen kihasználni azt a két napot, amit a felkészülésre tudunk fordítani. A Siófok elleni Magyar Kupa mérkőzésből építkeznünk kell. Az ott tapasztalt jó dolgokat meg kell tartani, a hibákat pedig ki kell javítani. Ha azon a sebességen játszunk, mint korábban, akkor nem lehet gond.”

 

 

Csapatunk az NB I-es Siófok ellen elszenvedte első vereségét a szezonban, de a Magyar Kupa kiesés nem volt meglepetés egy ilyen erős riválissal szemben. Vasárnap azonban csak a győzelem elfogadható.

 

 

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár – Pilisvörösvári KSK találkozót vasárnap 14 órakor rendezik a solymári PEMÜ Sportcsarnokban.

 

Hajrá MKC!