Rávezető napokkal kezdődik az MKC csapatának felkészülése

 

A kézilabda csapatunk játékosai a hónap elejétől egyénileg készülnek, de szerdától már indulnak ez edzések, tehát elkezdődik a közös munka. A szakmai stáb az első néhány napon, különösen nagy gondot fordít a csapatépítésre, hiszen a nyáron több új kézilabdázó is érkezett Mosonmagyaróvárra.
 
Szerdán délután találkozik a csapat és öt órakor lesz az első edzés az UFM Arénában. Csütörtökön pedig már szinte az egész napot együtt töltik a lányok, mert erre a napra egy közös kirándulást tervezett Bognár Róbert vezetőedző. Ezt megelőzi az MKC hivatalos sajtótájékoztatója, amelyet 11.00 órakor tartunk meg, a mosonmagyaróvári városháza dísztermében. Ezen az eseményen a csapatkapitány Tilinger Tamara képviseli majd a csapatot és bemutatkoznak az MKC új játékosai.

 

 

Délután pedig egy kenu túra várja a lányokat, amely a Dunakiliti Vadvíz Campingből indul. A közel két és fél órás programra, a Felső – Szigetközi Szabadidő és Vízisport Egyesület hívta meg a lányokat. Horváth Endre túravezető elmondta, hogy a négy személyes kenukkal, a szigetközi csatornák legszebb részeit keresik majd fel és a túra során érintenek a fürdőzésre is alkalmas helyeket. Tóth Ferenc masszőr és Heller József judo edző egy finom vaddisznó gulyással várja majd a kenu túra során biztosan megéhező csapatot. A Dunakiliti szabad strandon, egy közös étkezéssel zárul majd, ez az izgalmasnak ígérkező és az ismerkedésre is tökéletesen alkalmas nap.
 
Pénteken és szombat pedig reggel futó edzés következik, és a jövő héttől már napi két foglalkozást is vezet Bognár Róbert az MKC élvonalbeli kézilabda csapatának.

 

Rokob Péter

 

Hajrá MKC!