Szurkolói közgyűlés

 

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolók Egyesülete 2017. december 2-án tartotta éves közgyűlését a Corvina étterem nagytermében.

 

 

A közgyűlés elején Lencse Gyula az MKC klubigazgatója, valamint Bízik Réka a csapat játékosa is köszöntötte a tagokat. Elmondták nagyon köszönik azt a bizalmat, amelyet folyamatosan megkapnak a szurkolóktól és azt, hogy a tavalyi kudarc után is kitartottak a csapat mellett. Ebben a szezonban igyekeznek minél több boldog pillanatot okozni számukra. Emellett mindketten kiemelték azt a fantasztikus hangulatot, amelyet szurkolóink varázsolnak a mérkőzések során. Külön köszönetet fejezték ki azért is, hogy ezt nemcsak idehaza, hanem idegenben is megteszik.

 

 

A közgyűlés ezt követően a hivatalos napirendi pontokkal folytatódott, amelyek során a tagok elfogadták a szervezet 2016-os évi mérlegét, módosították az egyesületi alapszabályt, valamint megtartották tisztújításukat. A jövőben így továbbra is Vitéz Péter tölti be az elnöki posztot, az elnökhelyettes Kobliné Ambrus Ildikó, az egyesület titkára pedig Roll Zsuzsanna maradt. A közgyűlés végén a tagi felvételeket és annak befizetésével kapcsolatos dolgokat is megtárgyalták a résztvevők. 

 

Hajrá MKC!