Visszatekintő: EU-FIRE Mosonmagyaróvár – Pilisvörösvári KSK

 

Szombat délután folytatódott az MKC győzelmi sorozata. Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár az NB I/B Nyugati csoportjának aktuális fordulójában a Pilisvörösvárt múlta felül 48-19-re.

 

 

Ez alkalommal is folytatódott klubunk kezdeményezése miszerint minden hazai mérkőzést egy helyi vagy környékbeli vállalkozás, magánszemély támogat. Ezúttal Lipót polgármestere, a Lipóti Pékség tulajdonosa, Tóth Péter vállalta a feladatot.

 

 

Szintén szokás az MKC hazai bajnokijain az ünnepélyes kezdődobás, amelyet ezúttal a Lipóti Pékség nevében Cseri Kata végzett el.

 

 

A hangulatról ezen a délutánon a Kékcinke Óvoda nagycsoportosai gondoskodtak, akik az Oviolimpiai megnyitóján előadott koreográfiájukat mutatták be.

 

 

A találkozó jó hangulatban zajlott, ahol hengerelt az MKC. Az újabb mosonmagyaróvári győzelemből minden mezőnyjátékos góllal vette ki a részét. Szinte kivétel nélkül remek teljesítményt nyújtottak a hazaiak a pályán. A legeredményesebb ezúttal a nyolc gólig jutó Kovacsicz Mónika lett, ám Farkas, Bardi és Töpfner öt-öt találatával is kiemelkedett a mezőnyből.

 

 

Bardi Fruzsina, az MKC játékosa: „Nagyon elfáradtunk, sokat futottunk ezen a mérkőzésen. Szerencsére jól ment minden, a védekezés is rendben volt. Ez volt a mai győzelmünk kulcsa, hiszen innen tudtunk gyorsan indítani, majd ebből gólokat szerezni. Nagyon örülök, hogy így sikerült. Kaptunk pár nap pihenőt a legutóbbi bajnoki után, ami nagyon jól jött, sokkal frissebbek voltunk ezen a héten, ami a meccsen is látszott.”

 

 

Farkas Veronika, az MKC játékosa: „Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol az volt a célunk, hogy a magabiztosságunkat visszanyerjük. Rendesen felkészültünk a Pilisvörösvárból, így nagy meglepetés nem ért minket, végig uraltuk a találkozót. A szurkolók ma is fantasztikusak voltak. Nekem még különlegesebb ez a dolog, hiszen a lelátón sok tanítványom ül. Igaz még csak nemrég kezdtem gyerekekkel foglalkozni és egyelőre csak kisegítőként dolgozom, de nagyon élvezem. Fantasztikus érzés, amikor a mérkőzés végén odafutnak hozzám gratulálni és mondják, hogy jó volt Vera néni.”

 

 

A bajnoki találkozók sora április 21-én, szombaton folytatódik a Rinyamenti ellen, idegenben.

 

Hajrá MKC!