Visszatekintő: EU-FIRE Mosonmagyaróvár – VKL SE Győr

 

Az utolsó NB I/B-s bajnokiján is magabiztos győzelmet aratott az EU-FIRE Mosonmagyaróvár, amely ez alkalommal 40-17-re múlta felül a VKL SE Győrt.

 

 

Ezen az estén is folytatódott klubunk kezdeményezése miszerint minden hazai mérkőzést egy helyi vagy környékbeli vállalkozás, magánszemély támogat. Ezúttal a Darnó-Hús vállalta a feladatot. A kezdődobást az első félidőben az ügyvezető, Kovács Péter…

 

 

… a másodikban pedig az MKC-s lányok judo edzője, a csapat születésnapos szurkolója Heller József, Yoko végezte el.

 

 

A hangulatról ezen az estén a Theatrum Ad Flexum művészei…

 

 

… valamint az En L’air tánccsoport gondoskodott.

 

 

A mérkőzés szünetében egy ünnepélyes ajándék átadásra is sor került. Az UFM Egyesült Habanyaggyártó Bt. valamint a Moson Megyei Nők Egyesületének köszönhetően egy POWERHEART G5AED típusú defibrillátort és annak tárolására alkalmas fali kabint vehetett át az UFM Aréna ügyvezető igazgatója, Válint Angéla és az MKC elnöke Horváth Cs. Attila.

 

 

A találkozó ismét fantasztikus hangulatban zajlott. A bajnok lányok a mérkőzés után pedig átvehették a jól megérdemelt aranyérmeket is. Először a megyei felnőtt bajnokságot nyert ifjúságiak…

 

 

… majd az NB I/B-s bajnokok.

 

 

Az este tűzijátékkal zárult.

 

 

Oláh Bella, az MKC kapusa: „Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a sikernek én is részese lehetek. Amikor lehetőséget kaptam, igyekeztem mindig a maximumot nyúltani. Szerencsére sokat tanultam Scholtz Anditól és a Dányi Bernitől is, amit kamatoztatni tudok a jövőben.”

 

 

Bardi Fruzsina, az MKC játékosa: „Nehéz volt erre a mérkőzésre felpörögni, hiszen tudtuk, hogy a kieső csapat érkezik hozzánk. Ugyanakkor komolyan vettük ezt a meccset is, végig küzdöttünk. Meglett a kemény munka gyümölcse, kezünkben az aranyérem. Már az év elejétől arra készültünk, hogy bajnokok leszünk. Fantasztikus érzés átélni mindezt ilyen különleges közönség előtt. Nekünk van a legjobb szurkolótáborunk!”

 

 

Zsiray László, a Rába ETO Futsal Club nemzetközi igazgatója: „Először nézhettem élőben az MKC mérkőzését, nagyon jól éreztem magam. A mosonmagyaróvári szurkolók híre már elért Győrbe is, nem is csalódtam, fantasztikus volt a hangulat. Gratulálok a lányoknak az ETO nevében is!”

 

Hajrá MKC!