Zászlóshajók együttműködése

 

A buszátadó ünnepség mellett két fontos támogatói szerződést is aláírt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club kedd délután. Az MKC elnöke, Horváth. Cs. Attila együttműködési megállapodást írt alá a Kisalföld napilap főszerkesztőjével, Garamvölgyi Imrével és a FUTURA Élményközpont intézményvezetőjével, Horváthné Pákozdi Emesével.

 

 

Horváth Cs. Attila, az MKC elnöke: „Úgy gondoljuk, hogy a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club marketing szempontból a város egyik zászlóshajója. Szerettünk volna hasonlóképp gondolkodó vállalkozásokkal együtt működni, így találtunk rá a maga nemében kiemelkedő két partnerére, a Kisalföldre és a Futurára. Remélem ezek az együttműködések gyümölcsözőek lesznek és egymást erősítve visszük tovább a város jó hírét.”

 

 

 

Garamvölgyi Imre a Lapcom Zrt. főszerkesztője: „A női kézilabdázás elhivatott támogatójaként nagyon örülök, hogy a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club egyre több sikert él meg ebben a fantasztikus csarnokban. Jó látni azt, hogy a megyében nemcsak egy csapattal kell komolyan számolni, hanem az MKC is tör előre és folyamatosan azon dolgozik, hogy újra első osztályú lehessen. A mi egyik zászlóshajónk a sport, ezen belül kiemelkednek a csapatsportok, ezáltal a kézilabda is. Igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten rendszeresen beszámolni az egyesület mindennapjairól és népszerűsíteni a klubot a régióban.”

 

 

Horváthné Pákozdi Emese, a Futura Élményközpont intézményvezetője: „Nagyon örültünk a megkeresésnek, hiszen sokban hasonlítunk egymásra az MKC-val. Ha leegyszerűsítjük a dolgot ugyanis és kiemeljük a fiatalokat, elmondhatjuk, hogy mindketten azt szeretnénk, ha a gyerekek hasznosan töltenék el a szabadidőt. Remélem egymást erősítve tudunk együttműködni a jövőben.”

 

 

Az ünnepség zárásaként a résztvevők a klub vadonatúj autóbuszával ellátogattak az Élményközpontba is!

 

Köszönjük a támogatást! Hajrá MKC!