Híreink

NEM VOLT VESZTES

Ünneplésre készült a magyar bajnoki címét megvédő Győri Audi ETO KC, amely a trófea, az aranyérmek átadásával meg is történt az Audi Arénában. Az utolsó bajnoki forduló mérkőzését is megnyerték, a hősiesen küzdő, remekül kézilabdázó, negyedik helyen végző Motherson-Mosonmagyaróvár ellen, amely nem vesztesként zárta a bajnokságot.

A BAJNOK OTTHONÁBAN

A Győri Audi ETO KC ellen zárja a 2022-2023-as bajnokságot szombaton a Motherson-Mosonmagyaróvár az Audi Arénában. A két Győr-Moson-Sopron megyei csapat találkozója az M4 Sport+ TV élő közvetítése miatt a tervezettnél hamarabb, 16.30 órakor kezdődik.

INFORMÁCIÓK A BÉRLETESEINK SZÁMÁRA

A 2023/2024-s NB1-s bajnoki szezontól megújítjuk a bérletértékesítés folyamatát, amelyet a Jegymester.hu rendszerén keresztül fogjuk lebonyolítani. A bérletértékesítés során lehetőséget biztosítunk közvetlenül a Jegymester.hu feléletén történő online vásárlásra és személyes megváltásra az UFM Arénában. A zökkenőmentes bérletértékesítési folyamathoz a bérleteseink adatainak pontosítására van szükség. Kérjük töltsék ki a Bérletmegújító Adatbekérőt, amelyet megtalálnak honlapunkon www.mkcse.hu Letölthető Anyagok között.

A 21. HÉT PROGRAMJA - UTOLSÓ FORDULÓK

A hétvégén zárják a bajnokságokat a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatai, az utolsó fordulókban négy mérkőzést játszanak. A pénteken, szombaton és vasárnap sorra kerülő bajnoki találkozók mindegyikére idegenben kerül sor. Győrben játszik az U19-es és az NB I-es gárda, Budapestre utaznak a tizenhét évesek és Lipóton lép pályára az MKC U22, a felnőtt NB II-es bajnokságban.

MKC - NEKA KÉPRIPORT

Izgalmas mérkőzésre sikeredett a Motherson-Mosonmagyaróvár utolsó hazai bajnoki találkozója a Nemzeti Kézilabda Akadémia ellen. Természetesen az elmúlt szombaton is készültek fotók, amelyek most a látványos jelenetek mellett, megható pillanatokat is megörökítettek.

UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 2022/23 25.

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlásának hazai zárófordulója sajnos csak az MKC U17-es gárdájának sikerült, amely a győzelmével bajnoki bronzérmes lett. Az ifjúsági kerettől a helytállás volt elvárható a NEKA ellen, valamint bizakodással vártuk az ETO U22 elleni bronzcsatát, amely azonban győri sikerrel zárult. Két győztes mérkőzést játszottak viszont az idegenben szereplő tizenötévesek, akik a második helyen zárták az első osztályú bajnokság rájátszását. Az MKC U13 pedig szintén két sikerrel fejezte be a szezont, ebben a korosztályban legyőzve a Győri ETO KC fiataljait.

ŐSZINTE RÉSZVÉTÉT FEJEZI KI AZ MKC

Gyakorlatilag a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club nyitotta meg vasárnap reggel a Futókörök Napját, amelyben Mosonmagyaróvár képviselte idén a megyét. Az MKC felnőtt csapata és utánpótlás játékosai még vidáman teljesítették a távot, de sajnos késő délelőtt tragikus haláleset történt a Báger tónál szervezett rendezvényen. A szervezők a további programokat érthetően lemondták, az MKC pedig őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt családjának.

GYŐZTES HAZAI SZEZONZÁRÁS

Hazai pályán győzelemmel akart búcsúzni a szezontól, a szurkolóktól a Motherson-Mosonmagyaróvár, a vendég NEKA számára pedig csak „ A menekülés a győzelembe” segíthetett az élvonalbeli tagság megőrzésében. Ígért izgalmakat tehát az MKC hazai szezonzárója, amelyek azonban inkább csak a találkozó első harminc percét jellemezték.

SZEZONZÁRÁS HAZAI PÁLYÁN

A Nemzeti Kézilabda Akadémia csapata ellen zárja a 2022/2023-as élvonalbeli bajnokságot szombaton 18.00 órakor a Motherson-Mosonmagyaróvár az UFM Arénában. Most is felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a 2023/2024-es NB I-es bajnoki szezonra szóló bérletük meghosszabbítását a bejáratnál található adatlap kitöltésével tudják majd megújítani.

FONTOS INFORMÁCIÓ A 2023/2024-ES BÉRLETEK ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

A 2023/2024-es NB1-es bajnoki szezontól megújítjuk a bérletértékesítés folyamatát, amelyet a jegymester.hu rendszerén keresztül fogjuk lebonyolítani. A bérletértékesítés során lehetőséget biztosítunk közvetlenül a jegymester.hu felületén történő online vásárlásra és személyes megváltásra az UFM Arénában. A zökkenőmentes bérletértékesítési folyamathoz viszont a bérleteseink adatainak pontosítására van szükség.

UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 2022/23 24.

A tizenhét évesek bronzérmét és a tizennégy évesek második helyét már biztosította az előző hét a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlásának. Egy magabiztos idegenbeli győzelemmel tovább él a felnőtt NB II-es bajnokságban is az éremszerzés lehetősége az MKC U22-nek. A tizenkét és a tízévesek is jó mérkőzéseket játszottak, tehát eredményesen, hasznosan teltek az elmúlt napok is a gyerekeknél, a fiataloknál.

A 20. HÉT PROGRAMJA - SZEZONZÁRÓ HAZAI MÉRKŐZÉSEK

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utolsó hazai bajnoki találkozóira kerül sor a huszadik héten. Szerdán délután ismét dupla mérkőzést láthatnak az UFM Arénában, ahol a nehezebb feladat most a Nemzeti Kézilabda Akadémia gárdáját fogadó U19-es csapatra vár. Szombaton az NB I-es fordulóban is a NEKA lesz az ellenfél, délelőtt pedig az MKC és az ETO U22-es együttese találkozik. Érdekes nappal búcsúzik tehát a szezontól a mosonmagyaróvári csarnok szerdai és a szombati bajnoki találkozókkal.

GYURKA JÁNOS - NEMZETI SPORT

Az országos sportnapilapban jelent meg Németh Richárd írása, amelyben Gyurka Jánost a Motherson-Mosonmagyaróvár vezetőedzőjét kérdezte a bajnoki hajráról. Sajtófigyelő rovatunkban most mi is közöljük a Nemzeti Sport cikkét, amely még a Vác elleni találkozó előtt készült.

SIKER A PRESZTÍZS MÉRKŐZÉSEN

Remek mérkőzést, valódi presztízs csatát hozott a Praktiker-Vác - Motherson-Mosonmagyaróvár rangadó Vácon. Az MKC jól kezdte, és ami sokkal fontosabb jól is zárta a találkozót, amelyen nagyon keményen meg kellett dolgozni a győzelemért.

ISMÉT RANGADÓ

A Praktiker-Vác otthonban folytatja a bajnokságot a Motherson-Mosonmagyaróvár, 2023 május 13.-án szombaton 18.00 órakor. A mosonmagyaróvári csapat a negyedik, a váci együttes pedig az ötödik helyen áll a tabellán, de az MKC jelentős, nyolcpontos előnnyel várja a találkozót. A Városi Sportcsarnokban lebonyolításra kerülő mérkőzésről a tervek szerint, az M4 Sport YouTube csatornáján (https://youtube.com/@m4sportkezielo732) láthatnak majd online közvetítést.

KÜLDÖTTGYŰLÉS

Küldöttgyűlést tart a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, 2023 május 22-én, amelynek most megjelentetjük a hivatalos meghívóját.

A 19. HÉT PROGRAMJA - BUDAPEST, VÁC, RÉPCELAK, DÖMSÖD

Ezen a héten a szombat lesz a legerősebb napja Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatainak, amikor Vácon folytatja majd az NB I-es bajnokságot a Motherson-Mosonmagyaróvár. Azon a napon lép pályára az NB II-ben szereplő U22-es gárda, valamint U14-es és U12-es tornát is rendeznek. A tizenhét évesek pénteken játszanak Budapesten, vasárnapra pedig tízévesek versenye marad. Az UFM Aréna és az MKC munkacsarnok most csak a kicsiknek ad otthont, a többi találkozóra mind idegenben kerül sor.

UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 2022/23 23.

Ismét igazán eredményes hetet zárt a Mosonmagyaróvári kézilabda Club utánpótlása, szép győzelmeket arattak a csapatok. Tökéletesen sikerült a hétközi dupla mérkőzés, hazai pályán győzött az U19-es és az U17-es gárda. Mindkét mérkőzésüket megnyerték a tizenöt évesek is a Dunaújvárosban megrendezett tornán. A kisebb korosztályokban még nem foglalkoznak az eredményekkel, viszont azokban is fejlődésről, felszabadult játékról számoltak be az utánpótlás edzők.

EZEK IS MI VAGYUNK!

Gyurka Jánostól idézzük ezeket a szavakat, aki most is nagyon tárgyilagosan nyilatkozott a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. Mindenki csalódott a Siófok KC elleni mérkőzés után, de egészen biztos, hogy a legjobban a csapatnak fáj a vereség. A bajnoki találkozón készült képek is mutatják, hogy harcolt, küzdött a Motherson-Mosonmagyaróvár, de most - KILENC VERETLEN MÉRKŐZÉS - után nem sikerült győzni.

TÖBBET ÍGÉRT A KEZDÉS

Joggal kezelte mindenki óvatosan a Siófok KC mosonmagyaróvári vendégjátékát, hiszen az egyértelmű, hogy a Balaton-parti gárda igazán erős ellenfél. Ebben a bajnokságban ezt a Motherson-Mosonmagyaróvár alaposan meg is tapasztalta, hiszen az első bajnoki és a Magyar Kupa találkozók után, az UFM Arénában is siófoki siker született.

HAZAI SZOMBAT

A bajnoki hajrában négy mérkőzés vár még a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatára, amelyek közül az első a szombaton 18.00 órakor kezdődő Siófok KC elleni rangadó. Nem véletlenül használjuk ezt a kifejezést, mert igaz tíz pont a különbség a két gárda között, de a Balaton-partiak mindig kemény ellenfélnek számítanak. A csapat számít is a mosonmagyaróvári szurkolók segítségre, akiket arra is emlékeztetünk, hogy a mérkőzés szünetében kerül majd sor a plüssfigurák bedobására.