10 éves (lesz) az MKC – rajz- és fotópályázatot hirdetünk

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.12.11.
2024-ben 10 éves lesz a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. Ennek apropóján mi is elkezdtük a készülődést a születésnapi esztendőre.
Több programmal, meglepetéssel készülünk, ezeket folyamatosan tudatjuk majd szurkolóinkkal.

Első lépésként egy fotó- és egy rajzpályázatot hirdetünk meg „10 éves az MKC" címmel. A rajzpályázaton bárki részt vehet. Megkötés nincs, az alkotások készülhetnek ceruzával, festékkel, kedvetek szerint. A kategóriák és korosztályok meghatározása a beérkezett pályaművek számától függ majd. Egy pályázó maximum 3 alkotást nyújthat be. Kérjük, a nevetek mellett minden esetben jelöljétek meg, hogy a mivel készítettétek a művet, és, hogy hány évesek vagytok. Gyerekek, felnőttek várjuk a pályaműveket! Ezeket személyesen is leadhatjátok az MKC irodában (december 20-ig), vagy januárban (a pontos dátumokról még tájékoztatunk Titeket), de bedobhatjátok az UFM Arénánál található postaládánkba is. Kérdés esetén az alábbi e-mail címre írjatok: media@mkcse.hu

Várjuk az általatok készített fotókat is! A fényképek maximum 50x33 cm-esek lehetnek. Egy pályázó maximum 3 alkotást nyújthat be. A képeket két kategóriában várjuk: a mosonmagyaróvári kézilabdázás MKC előtti időszaka; és Életképek az MKC elmúlt 10 évéből.

A pályázatok leadásának határideje: 2024.01.19., péntek
Kiállítás: 2024.02.01 - 02.29 között az UFM arénában.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó