2021/2022 UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 14. - A KICSIK NAGY NAPJA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.03.07.
A szokásos utánpótlás híradóban most nem fogunk eredményekről beszámolni, hiszen a legkisebbeknél ezeket még nem számolják. Amúgy is sokkal nagyobb siker, hogy Mosonmagyaróváron már a legapróbbak, a nyolc és a kilenc évesek is kézilabdáznak. Sokan közülük az első kézilabda mérkőzésükre készültek, így a számukra biztosan emlékezetes marad az elmúlt vasárnap. Az U13-sok megőrizték az immár több éves veretlenségüket, ezzel is jobbulást kívánva a betegség miatt hiányzó edzőjüknek, Kránitz Jánosnak.

Gyermekbajnokság leány U8 - XX. csoport: 
Győri ETO KC I. - Mosonmagyaróvári KC
Győri ETO KC III. - Mosonmagyaróvári KC
Győri ETO KC II. - Mosonmagyaróvári KC 
MKC: Domonkos Annabell, Író Latinka, Szabados Lia, Urvald Jázmin, Vida Ramóna. 
Utánpótlás edző: Mayer Rebeka  

 
Mayer Rebeka: - Nagyon jól sikerült mind a két mérkőzésünk Lipóton a nyolc évesek vasárnapi tornáján. A gyerekek élvezték a játékot, nekünk pedig igazi öröm volt látni őket. Sok szép élménnyel és a játék örömével, sikerével tértünk haza. Nagyon büszke vagyok a kislányokra és köszönöm szépen a segítséget Rendi Olíviának, Szabó Edinának és Pécsi-Palotás Rebekának.  

Gyermekbajnokság leány U9 - XX. csoport: 
Mosonmagyaróvári KC I. - Szombathelyi KKA I.
Győri ETO KC II. - Mosonmagyaróvári KC I.
Győri ETO KC I. - Mosonmagyaróvári KC I. 
MKC: Bazsó Boglárka, Fábián Aliz, Fördős Annabella, Katona Maja, Kovács-Lang Alexandra, László Lilien, Németh-Zetti Luca, Ratkay Júlia, Selling Blanka, Szikra Kamilla. 
Utánpótlás edző: Mayer Rebeka  
 
Mayer Rebeka: - A kilenc éves lányok is nagyon ügyesen játszottak, nagyon szép megoldásokat láttunk tőlük a pályán. Az pedig külön örömmel tölt el, hogy a kislányok már egy csapatként tudtak játszani. Ezen a tornán is rengeteg sikerélményt gyűjtöttünk, így a gyerekek és én is alig várjuk a következő fordulót.  

Gyermekbajnokság leány U9 - XX. csoport: 
Mosonmagyaróvári KC II. - Szombathelyi KKA II.
Győri ETO KC III. - Mosonmagyaróvári KC II. 
Mosonmagyaróvári KC II. - Szombathelyi KKA III. 
MKC: Baltová Aliz, Csáki Veronika, Fazekas Fanni, Lepsényi Nadin, Kelemen Dorka, Kiss Aliz, Kiss Hanna, Koltai Gréta, Szabó Zoé.  
Utánpótlás edző: Bognár Evelin  
 
Bognár Evelin: - Az én U9-es csapatom a Győri ETO KC második csapata és a Szombathelyi KKA gárdái ellen játszott. Mindenki pályára lépett és igaz itt nem számolnak eredményt, de én tudom, hogy nagyon jó játékkal mindkét mérkőzést megnyertünk. Pedig nálunk több kislánynak is ezek voltak életük első mérkőzései. Nagy szurkoló táborral érkeztünk, a szülők, a rokonok és az U10-es csapattársak szenzációsan drukkoltak nekünk a lelátón. 

Gyermekbajnokság leány U11 - VII. csoport:  
Mosonmagyaróvári KC - Sárvári Kinizsi SE 
Győri ETO KC II. - Mosonmagyaróvári KC  
MKC: Priskin Panna, Völgyesi Stefi (kapusok), Andrássy Karolina, Bognár Nóra, Gősi Liza, Horváth Borbála, Kerényi Lilla, Légrádi Jázmin, Makó Mietta, Mészáros Kata, Nagy Nikol, Novák Jázmin, Szalay Luca.  
Utánpótlás edző: Orbán Ákos  
  
Orbán Ákos: - Celldömölkön az első mérkőzésen látszott. hogy már régen volt forduló, régen játszottunk mérkőzést. Ezért inkább arra ment el az erőnk, hogy egyáltalán észre vegyük, hogy hol is vagyunk. Később csináltunk szép dolgokat, a második mérkőzésén nagyon sok labdát szereztünk és a kapusaink is jól védtek. Ekkor már lendületesen kézilabdáztunk,  nagyon sok helyzetünk volt, viszont az ellenfél kapusával meggyűlt a bajunk. Így a sok helyzet ellenére, elég kevés gólt tudtunk szerezni, de összességében főleg a második mérkőzés miatt a jövőt tekintve bizakodó vagyok.   

Gyermekbajnokság leány U13 - VII. csoport:  
Mosonmagyarvári KC - Dorogi AC Tarján  28 - 22 (15 - 11) 
Győri ETO KC II. - Mosonmagyaróvári KC  13 - 14 (3 - 10)  
MKC: Kovács Eszter, Papp Anna (kapusok), Baltová Bernadett 1, Csontos Regina 10, Csontos Viktória 12, Fekete Maja 11, Horváth Tímea 1, Katona Míra, Kerényi Emma, Major Kitti, Szalay Zoé 7. 
Utánpótlás edző: Balogh Sándor 
  
Balogh Sándor: - Győrben két nagyon erős ellenfél ellen kezdte az U13-as csapatunk a tavaszi idényt, ahol én helyettesítettem a csapat edzőjét, a betegséggel küzdő Kránitz Jánost. Az első mérkőzésen jó ritmusban, bátran, kezdeményezően kézilabdáztunk, aminek az eredménye egy szép győzelem lett. A második találkozó első félidejében, a házigazda győriek ellen is meg tudtuk ismételni ezt a játékot, de a folytatásban sok hibát vétettünk támadásban, amit az ETO ki is használt. Így nagyon nehéz utolsó öt percben volt részünk, de a csapat ekkor hősiesen küzdött és teljesen megérdemelten győzött.




Következő mérkőzés:
DVSC SCHAEFFLER - Motherson Mosonmagyaróvár
2024.04.21., 18:00 óra.
Hódos Imre Rendezvénycsarnok
Videók
összes videó