2021/2022 UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 5.

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.10.11.
Mindössze a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U22-es és két gyerekcsapata, az MKC U13 és az MKC U11 játszott mérkőzéseket ezen a csendes kézilabda hétvégén. Az MKC U22 egy gólos vereséget szenvedett az NB II-es bajnokság egyik esélyese ellen. A tizenhárom éves kislányok sikerrel vették a Kisbérén rendezett tornát, a kicsik pedig sokat tanultak a végül a hét utolsó napján, Mosonszolnokon tartott rendezvényen.

Női felnőtt NB II. Észak - nyugat - 4. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC U22 - Veszprém Pannon SE  20 - 21 (7 - 13)
MKC: Dávida - Fekete F., Baumgartner, Sztranyovszky, Paróczai, Lázár 10, Szabó Cs. 2. Csere: Sefcsik 6, Magyari 1, Lengyel L. 1, Kiss K., Gutecz.
Utánpótlás edző: Bognár Róbert 


Bognár Róbert:
- Húsz perc jó kézilabdázás nem elég egy mérkőzés megnyeréséhez és mi sajnos csak ennyit teljesítettünk ezen a bajnoki találkozón. Az első negyven percben ugyanis rossz szellemben játszottunk, amit a több volt élvonalbeli kézilabdázóval megerősített listavezető ki is használt. Kár az így elhullajtott minimum egy pontért, ami feltétlenül megszerezhettünk volna, ha jobban odafigyelünk. A többiek csak a jó periódusunkban tudtak felzárkózni a hetek óta vezérként teljesítő Lázár Jázmin, valamint a kapus Dávida Gréta és az átlövő Sefcsik Nóra mellé.   

Gyermekbajnokság leány U13 - VIII. csoport: 
Tatabányai SC - Mosonmagyaróvári KC  13 - 40 (7 - 20) 
Kőkúti Sasok DSE - Mosonmagyaróvári KC  16 - 23 (8 - 12) 
MKC: Szücs Boglárka (kapus), Csontos Regina 12, Csizmazia Dóra, Csontos Viktoria, Csáki Viola 19, Fekete Maja 7, Horváth Tímea, Kanka Szilvia 3, Szalai Zoé. 
Utánpótlás edző: Kránitz János 

Kránitz János:
- Az első mérkőzésen mindkét játékrészben húsz gólt szerezve sikerült nagyon szép győzelmet aratnunk a Tatabánya ellen. A programunk azonban nagyon sűrű volt ennek a hétnek az utolsó napjain, hiszen pénteken este nyolc óráig edzettünk, szombaton pedig az utazást követően délelőtt tizenegykor, majd kora délután egykor játszottunk mérkőzéseket. Ez a terhelés a második találkozón már érződött a lányokon, így szorosabb lett a győzelmünk. A kapus Szűcs Boglárka, valamint a mezőnyben rendkívül gólerősen kézilabdázó Csáki Viola és Csontos Viktória voltak a legjobbjaink. 

Gyermekbajnokság leány U11 - VII. csoport:
Szombathelyi KKA II. - Mosonmagyaróvári KC 
Mosonmagyaróvári KC - Szombathelyi KKA I. 
MKC: Horváth Boglárka (kapus), Andrássy Karolina, Bognár Nóra, Gősi Liza, Makó Mietta, Mészáros Kata, Nagy Nikol, Rédling Anna, Soós-Szeredi Panka, Szacsuri_németh Réka, Szalay Luca, Szócsin Helga, Szócsin Jázmin.  Utánpótlás edző: Orbán Ákos   

Orbán Ákos:
- Ebben a korosztályban még nem jegyzik az eredményeket, tehát nem azokról fogok beszámolni. Mindkét találkozón a Szombathelyi Kézilabda Akadémia volt az ellenfelünk és bizony az elsőn még csak kerestük, hogy egyáltalán milyen rendezvényen vagyunk. Izgultunk, talán féltünk is kicsit, ami teljesen érthető, hiszen sokaknak ez volt az életük első mérkőzése, ilyen formában. A második találkozón viszont túlléptünk az első meccs izgalmain és sokkal lendületesebb, bátrabb játékot mutattunk, becsülettel próbálkoztunk, amiért meg is tudtam dicsérni a lányokat! Ég és föld volt a különbség a két mérkőzés között és az a legfontosabb, hogy a második fellépésünknek hála, boldogan, bizakodva zártuk a napot!

Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó