A Beszterce következik az Európa-liga negyeddöntőjében

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.03.16.
Az Európa-liga negyeddöntőjével folytatódik az erőltetett menet a Motherson Mosonmagyaróvár számára.
A klub története során először érte el az egyenes kieséses szakaszt. Gyurka János együttese a jó erőkből álló Besztercét fogadja, amely a csoportjában a francia Nantes-ot, a német Bensheimet, és a lengyel Lublint is megelőzve, öt győzelemmel és egy döntetlennel végzett az élen.

„Nehéz mérkőzésre számítunk - mondja Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. A Gloria Bistrita játékosai nagyon magas szinten kézilabdáznak, akár a külföldi, akár a román kézilabdázókat nézzük. Magabiztosan nyerték a csoportjukat, idegenben legyőzve a Nantes csapatát. Mindent beleadunk a szombati mérkőzésen, próbáljuk kiszolgálni a közönségünket. A sérülések miatt néhány nehézséggel is szembe kell néznünk, de igyekszünk helyt állni a nehezítő körülmények ellenére."
Az MKC múlt hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében is bebizonyította, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt.

„Idén nagyot léptünk előre minden fronton - ezt már Stranigg Zsófia mondja, a csapat balszélsője. Remélem, hogy hétvégén sikerül teljesíteni az álmunkat, és legyőzzük a Gloriát. Mindent megteszünk, hogy sikerrel vegyük ezt az akadályt is."

Tóth Nikolett mellett, sajnos egy szerencsétlen sérülés miatt Albek Anna sem állhat a csapat rendelkezésére. Átlövőnknek 6 hetet kell kihagynia.

A Motherson Mosonmagyaróvár-Gloria 2018 BN Beszterce mérkőzést szombaton, 20 órakor rendezik. Az Európa-liga negyeddöntő első mérkőzésére jegyek még kaphatók. A jegypénztár két órával az összecsapás előtt nyit az UFM Arénában (18:00).
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó