A BREAK-HOUSE KFT A MOSONMAGYARÓVÁR-DEBRECEN MÉRKŐZÉS FŐTÁMOGATÓJA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.02.24.
Ismét lesz főtámogatója egy mosonmagyaróvári női kézilabda mérkőzésnek az UFM Arénában. A Motherson-Mosonmagyaróvár - DVSC Schaeffler bajnoki rangadót a városban kavicsbányával rendelkező Break-House Kft. szponzorálja.


- A sport mindig közel állt hozzánk, a férjem Szilágyi András labdarúgó volt, én pedig fiatalkoromban sokáig kézilabdáztam - mondta Erőss Angéla a cég ügyvezető igazgatója. - Sok ismerősünk él Mosonmagyaróváron, üzleti érdekeink is vannak a városban, így örömmel támogatjuk a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatát. Többször voltunk már mérkőzéseken az UFM Arénában és mindig nagyon élvezetük az izgalmas, színvonalas játékot. Amennyiben lesz lehetőségünk rá, a továbbiakban is támogatni fogjuk a klubbot, próbálunk segíteni abban, hogy elérje a céljait. 

Mivel foglalkozik a vállalkozásunk, milyen tevékenységeket folytat a Break-House Kft?

- A cégünk 2010 február ötödikén alakult és a fő tevékenysége az ipari létesítmények bontása, majd ezt követően a kikerülő hulladékok szakszerű kezelése és hasznosítása. Saját tulajdonú inert hulladékteleppel rendelkezünk Győrben, ahol a hulladékok újrahasznosítása a fő célunk. Emellett nagytömegű földmunkákat is végzünk, Mosonmagyaróváron saját tulajdonú kavicsbányával rendelkezünk, ahol első osztályú kavics termékek kitermelésével és értékesítésével foglalkozunk.