A BUDAÖRS ELLENI BAJNOKI MÉRKŐZÉS FŐ TÁMOGATÓJA A PATENT SECURITY

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.10.24.
Biztonságban leszünk a pénteki bajnoki találkozón, hiszen a mérkőzés fő támogatója, a Patent Csoport Magyarország egyik legnagyobb vagyonvédelmi vállalkozása.
Közel 15.000 ügyfél és 24 órás állandó távfelügyeletét biztosítja Zalaegerszegtől, Győrön át Mosonmagyaróvárig.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club hazai bajnoki mérkőzéseinek mindig van egy – egy fő támogatója. A Moyra-Budaörs Handball elleni pénteki találkozón, a csapatunk egyik állandó partnere a Patent Security vállalta ezt a feladatot.

A Patent fő tevékenysége a lakások, otthonok, üzletek, vállalkozások vagyonvédelme. A legmodernebb riasztórendszerek telepítése után fegyveres kivonuló szolgálat garantálja 24 órában a teljes védelmet. A Patent Távfelügyelet egy teljesen magyar tulajdonban lévő modern, a jövő biztonságát jelentő cég, amely mindig figyel arra, hogy vállalkozási környezetében segítse a kultúrát, a közösségi életet, és támogassa a sportot.

Patent Távfelügyelet. Családja, otthona, vállalkozása biztonsága. 24 órában állandó felügyelet, szükség esetén fegyveres kivonuló szolgálat. Patent Távfelügyelet, a régióban a legnagyobb. Kérjen ingyenes vagyonvédelmi felmérést a Patenttól!

Patent Távfelügyelet. A biztonság minősége Mosonmagyaróváron. Patent, többek között jobb! Válassza a Biztonság minőségét! Patent!
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - NEKA
2023.12.20., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó