A GYEREKEK IS LEZÁRTÁK AZ ÉVET

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.12.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U 12-es és U 13-as csapatai is lejátszották a hétvégén az utolsó őszi tornáikat, a gyerek bajnokságokban.
A záróforduló az MKC U13 számára pedig tökéletesen is sikerült, hiszen a csapat mindkét mérkőzését megnyerte a vasárnap Lipóton megrendezett fordulóban.

Kránitz János tanítványai az első találkozón a Győri Audi ETO KC első csapatát győzték le 10 – 9 arányban. Lengyel Zsófia és Semperger Dorina három, Bíró Luca, Buga Réka, Plachy Anna és Vidra Katinka pedig egy – egy gólt szerzett. A másik mérkőzésen a Répcelaki SE volt az ellenfél és ezen is sikerült öt góllal, 21 – 16 arányban győzniük a mosonmagyaróvári kislányoknak. Bíró Luca nyolc, Lengyel Zsófia és Semperger Dorina négy, Vidra Katinka három, Deutsch Dorina és Plachy Anna pedig egy – egy góllal járultak hozzá ehhez a sikerhez. A gólszerzők mellett azonban külön dicséretet érdemel az egész tornán kiváló teljesítményt nyújtó kapus Zentai Csenge is.


Az MKC U12 csapata, egy a gyerekek számára hosszú utazást követően lépett pályára a vas megyei Szentgotthárdon. Farkas Veronika játékosai is két találkozón vettek részt, amelyeken a Győri Audi ETO KC és a Szombathelyi KKA gárdái voltak az ellenfelek. A győriek 23 –11 – es végeredménnyel győztek le a csapatunkat, a szombathelyi tizenkét évesek pedig 25 – 19 arányban bizonyultak jobbnak. Az MKC csapatában azonban mindenki szerepet kapott és több olyan játékos is bemutatkozott, akinek ez volt az élete első mérkőzése. A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club legeredményesebb játékosa Tolnai Fanni volt, aki az egész évben remekül kézilabdázott.

Az MKC U 12 csapatát a következő játékosok alkották:
Balogh Réka, Baróti Boglárka, Buga Léna, Csontos Regina, Csontos Viktória, Kanka Szilvia, Lancz Luca, Lengyel Laura, Mogyorósi Csenge, Muszik Kira, Nagy Nóra, Ratkay Zsófia, Rámháp Csenge, Tolnai Fanni, Uzonyi-Varga Réka, Varga Lili
Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B