A JELENLEGI HELYZETBEN MINDEN SIKERT MEG KELL BECSÜLNI!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.03.24.
Nem véletlenül kezdte ezzel a mondattal az Ajka elleni NB II-es mérkőzés értékelését Bognár Róbert az MKC ifjúsági csapatának edzője. Az MKC U22 ugyanis hétközi bajnoki mérkőzést játszott a harmadosztályú bajnokságban, ahol a rengeteg nehézség ellenére győzni is tudott.

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 14. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC U22 - KK Ajka  21 - 19 (13 - 9)
2021 március 24. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Gréczi Gergő - Koltai Dániel 

MKC U22: Dávida – Dezséri 6, Nemes 4, Babinszky 2, Paróczai, Lázár 8, Szabó Cs. Csere: Mestyán (kapus), Trestyén 1, Fekete F., Gutecz. Edző: Bognár Róbert

Dezséri Zsófia

Bognár Róbert:
- Azt gondolom, hogy szép sikert aratott a csapat, amiért jár a lányoknak az elismerés. Sajnos Asztalos Lili és Simon Csenge sérülés miatt nem tudott most játszani, Kiss Janka pedig nem szerepelhetett, mert ez egy elhalasztott találkozó volt. A serdülő csapatunk pedig karanténban van, így nagyon kevés játékost tudtunk szerepeltetni. Nem volt magas színvonalú találkozó, alaposan el is fáradt a csapatunk a mérkőzés hajrára, de hittel, akarattal és csapategységgel mégis sikerült megnyernünk ezt a találkozót. Az ellenfelünk igaz teljes létszámmal jelent meg, de mivel ők sincsenek jó edzettségi állapotban, a mérkőzés végén sem tudták behozni a hátrányukat. Olyan jó egyéni teljesítmények sem voltak az ajkai csapatban, mint nálunk, ahol a kapuban Mestyán, a mezőnyben pedig Dezséri és Lázár is remekelt. Nagyon örültek a lányok a mérkőzés végén, amit meg is éretettem, mert sokat dolgoztak ezért a győzelemért. 
Lázár Jázmin
Mestyán Nóra

Következő mérkőzés:
MKC- Kisvárda Master Good SE
2021.04.25., 18:00 óra.