A KICSIK NAGY SIKERE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.11.25.
Az idei tanévben megkezdte a versenyzést a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U9-es csapata. 2018. november 20-án a Győri Audi ETO KC által szervezett Szivacskézilabda Kupán vettek részt a kislányok.
A tornán a 2010 után született gyerekek versenyeztek, akik hatalmas lelkesedéssel vívták egymás után a tíz perces mérkőzéseket. A nagy érdeklődésnek köszönhetően 15 csapat vett részt a tornán, amelyet a Dunaszegi Általános Iskola tornatermében rendezték meg.

Máténé Blahovits Eszter az MKC U9 – es korosztályának edzője így értékelte a kicsik versenyét: "A csoportmérkőzéseket két győzelemmel zártuk, hiszen az első találkozón a VSK kék csapatát két góllal győztük le, majd egy találattal a Gárdonyi A gárdája ellen is sikerült nyernünk. Így négy ponttal továbbjutottunk a csoportból és a legjobb négy között folytattuk a tornát. A következő mérkőzésen, a későbbi győztes a TSC Dózsa A csapatával kerültünk össze és három góllal alulmaradtunk. A kis döntőben azonban, jó játékkal ismét győzni tudtunk a VSK első csapata ellen és végül bronzéremmel tértünk haza erről a tornáról.
A lányok nagyon várták ezt a délutánt, amire heti három edzéssel készültek. Ezeken pedig sokat gyakoroltunk és a kislányok ezen a versenyen nagyon ügyesen be is mutatták, amit megtanultak. Mindenki nagyon jól játszott és küzdött és így hozzátett ehhez szép eredményhez. Legközelebb december 11. – én Győrben a Magvassy Mihály Sportcsarnokban bizonyíthatnak majd a kislányok, amikor szintén 3 + 1 –es tornán veszünk részt."


Az MKC U9 – es csapat a tornán részt vett játékos kerete: Fleischakker Lilla, Fazekas Lilla, Fazekas Réka, Horváth Anna, Horváth Réka, Redeczki Dóra, Rózsás Nóra, Schwanner Anna, Szalay Zoé Emese

A torna végeredménye:

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó