A LEDFALUNK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.04.
Az MKC legutolsó két hazai mérkőzésén az Érd és az Alba ellen, a szurkolóink már megcsodálhatták a klub új videofalát.

A kézilabda mérkőzéseink színvonalas megrendezését ezentúl egy modern vizuál technikai berendezés is segíti, amely egyaránt hasznos a közönségnek és a csapat támogatóinak. Ez a berendezés formailag átalakítható, összeköthető az eredményjelző rendszerrel és beltéren valamint kültéren egyaránt használható.

A figyelemfelkeltő futófényeknek köszönhetően az érdeklődők mindig naprakészek lesznek az aktuális információkról. A fényreklám pedig azért is előnyös a többi hirdetési felülethez képest, mert bármikor néhány másodperc alatt módosítható. A mi ledfalunk pedig már a egy olyan új, speciális bejátszó szoftverrel  működik, amelynek a  segítségével bármikor, bármelyik szegmensét lehet cserélni. A teljes színskálás fényújság a felbontás tekintetében 10 pixeles, azaz a led a fényreklámon található diódák távolsága egymáshoz viszonyított távolsága 10 cm.


Ezt a professzionális berendezést, a sikeres tao pályázatnak köszönhetően, a Cooper Europe kft. biztosította az MKC számára, amely kiváló referenciákkal rendelkezik. A mi sportágunk legmodernebb, multifunkcionális sportcsarnokaiban, a győri Audi Arénában és a Veszprém Arénában is ennek a cégnek a berendezései üzemelnek. A budapesti Groupama és a Hidegkúti Nándor Stadionban is ők vannak jelen és a 2018 – as évben pedig olyan rangos sporteseményen dolgoztak, mint a hazai rendezésű jégkorong világbajnokság. Tavaly készítették el a Nemzeti Kosárlabda Akadémia eredményjelző rendszerét és a Lipicai Lovasközpont technikai innovációját is ők valósították meg. Több díjnyertes fesztivál mellett, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is feleltek a vizuális élményért és egy hónapig a budapesti Árkád autós mozit is üzemeltették.

"Ott voltunk az MKC – Érd bajnoki mérkőzésen, ami előtt tulajdonképpen be is üzemeltük a berendezést – mondta Forgács Zoltán, a Cooper Eurepe KFT igazgatója. - Láttunk tehát egy nagyon jó mérkőzést és egy olyan remek hangulatú csarnokot, amire méltán lehetnek büszkék a mosonmagyaróváriak. Nagyon jó helyre került tehát most ez fényreklám, amely a saját fejlesztéseink bevonásával, most valóban a legjobban működtethető. A „Play Out Peremitair” bejátszó szoftvert, nagy európai világcégek marketing ötletei alapján dolgoztuk ki. Ez már egy olyan gyors rendszer, ami azt is lehetővé teszi, hogy a fénycsíkra, akár a mérkőzések közben is felkerülhessenek új infomációk."

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó