A PALACSINTA VOLT A KEDVENC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.07.27.
A pénteken főző versennyel folytatódott a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatépítő programja. Tehát a közös vacsora elkészítése is a játékosok feladata volt és a lányok ügyesek voltak, finom ételeket készítettek.


Gyirmóton az Aranyhal Étterem népszerű pagodájában már várták az alapanyagok a lányokat, akik négy csoportot alkottak. A vacsora négy különböző elemét kellett elkészíteniük, amelyeket előzetesen sorsolással döntöttek el. Gyimesi Kitti, Hajtai Vanessza, Horváth Bernadett, Katona Flóra és Tilinger Tamara magyaros lecsót készített. Tejszínes gombamártás volt a feladata a Kovács Patríciából, Paróczai Eszterből, Szalay Zsuzsannából, Simona Szarkovából és Szemerey Zsófiból álló csapatnak. A burgonyás köretet kellett főznie a következő csoportnak, amelyben Domokos Dalma, Fritz Noémi, Lázár Jázmin, Maria Holesová, Hudák Emma, Kellermann Dóra és Lancz Barbora serénykedett. Herczeg Lili, Sirián Szederke, Stranigg Zsófia és Tóth Eszter pedig palacsintát sütött.

A klubvezetésből és a szakmai stábból álló zsűrinek nem volt könnyű sorrendet állítania, egyrészt mert mindegyik étel ízletesre sikerült, másrészt villámgyorsan el is fogyott. Végül a lekvárral és csokoládéval töltött palacsinta lett a győztes, de ennek nem volt igazi jelentősége, hiszen mind a négy csapat kapott egy emlék serleget. 

A vacsora után egy nagyon vidám memória játékot játszottak a kézilabdázók, akik egy kis tánccal és énekléssel zárták a pénteki csapatépítő estét. Érezhető volt, hogy a játékosoknak jó volt egy kicsit kikapcsolódni a kemény felkészülés, edzések közben. Arról pedig bátran be is lehet számolni, hogy az MKC 2020-2021-es csapata nagyon jó úton halad a közösségépítés terén.
Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök
X