A saját kezünkben a sorsunk

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.02.17.
Az utolsó csoportmérkőzésére készül a Motherson Mosonmagyaróvár az Európa-ligában. Gyurka János együttese Zsilvásárhelyen, a Targu Jiu otthonában lép pályára.

Az óvári csapat mérkőzése zárja az EL csoportkörét, de az már szombaton kiderült, hogy megmaradnak az MKC továbbjutási esélyei. A Sola hazai pályán 36-31-re legyőzte a spanyol csapatot, így egy pont megszerzése is második helyet érne a csoportban a Mosonmagyaróvárnak.

"Nagy küzdelemre készülünk vasárnap – mondja Varga Emília, aki három gólt szerzett a hétközi Győri Audi ETO KC elleni bajnoki mérkőzésen. Tudjuk, hogy a Targu Jiu erős csapat, különösen hazai pályán. Győzelemre van szükségünk, de tudom, hogy ez nem fog ránk nyomást gyakorolni. Arra fogunk koncentrálni, hogy védekezésünk keményebb, a támadásunk pedig pontosabb legyen, mert az elvesztett labdák a nagy ellenségeink mostanában. Tanulnunk kell a korábbi hibákból, azt pedig erősítenünk kell, ami jól működött. Fontos, hogy az irányítás a mi kezünkben legyen. Sportolóként szeretjük ezeket a meccseket, keményen dolgoztunk ezekért a pillanatokért ebben a szezonban, csapatként együtt fogunk küzdeni azért, hogy elhozzuk a két pontot Romániából."
A Targu Jiu-Motherson Mosonmagyaróvár mérkőzést vasránap, 18 órakor rendezik. A norvég Sola csoportelsőként már biztosan továbbjutott a csoportból, míg a második helyért az MKC-nak pontot kell szereznie Romániában.

Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó