A SZIGETKÖZ LELKE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.02.26.
Az MKC csapata szinte az egész napot együtt töltötte szombaton, hiszen délelőtt a városi Sportgálára volt hivatalos.
Délután pedig egy nagyon finom vacsorával egybekötött, pálinka ház látogatás és kóstolás volt a program. Rácz Ferenc a 2009 – ben alapított Szigetköz Lelke Pálinkaház tulajdonosa látta vendégül a csapatot a Dunakiliti-Tejfaluszigeten lévő látvány főzdéjében.

A klasszikus manufaktúraként, magas minőségű prémium pálinkákat előállító üzemben, a csapat megfigyelhette ennek az útját. Érdekes volt nyomon követni a tradíció és legmodernebb technika használatát a gyümölcscefrétől egészen a nemes párlatig. Rácz Ferenc tulajdonos és főzőmester sok érdekes dolgot is elárult ezekről és a lányok, igaz nagyon óvatosan, de néhány pálinkát is megkóstoltak. A birtokon található, hatvan személy befogadására alkalmas bemutató teremben később különböző lekvárokat is megízlelhettek és a vacsorával zárult a közel két órás látogatás.

A lányok számára ismét egy nagyon jól sikerült csapatépítő programot sikerült szervezni és ezért az MKC szeretne is köszönetet mondani Rácz Ferencnek. A Szigetköz Lelke Pálinkaház termékei hozzá tartoznak az MKC mérkőzéseinek VIP vendéglátásához. Ez a nagyon kellemes délután pedig még közelebb hozta a szigetközi lélekkel érző támogatót és a kézilabda csapatot.Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X