A SZURKOLÓK SEGÍTSÉGE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.01.05.
2022 január 9.-én vasárnap 14.00 órakor a Motherson-Mosonmagyaróvár női kézilabda csapata megkezdi a szereplését az Európa-liga sorozatban. Az MKC a francia ES Besancon Feminin gárdáját fogadja a győri Audi Arénában. Jegyeket online lehet vásárolni a jegymester.hu oldalon, de nagyon fontos új információ az, hogy a mérkőzés napján a helyszínen, a győri Audi Aréna jegypénztárában is lehet majd belépőt venni!

Mindenki pontosan tudja, hogy egy ilyen sorozatban a nyitómérkőzésnek komoly jelentősége van. A mosonmagyaróvári kézilabdázók esetében pedig különösen igaz ez az állítás, hiszen hazai találkozóval debütál a csoportban.


- Van egy íratlan szabály, sőt szinte törvényszerűség az ilyen csoportkörökben, amelyre most mi is készülünk - nyilatkozta Gyurka János az MKC vezetőedzője. - Ennek értelmében pedig a hazai találkozóit hoznia kell azoknak a csapatoknak, amelyek tovább akarnak lépni a csoportjukból. Ezek mellé kell még bravúr pontokat szerezni idegenben, hogy sikerüljön a bravúr és meg tudjuk előzni a francia, a norvég és a horvát ellenfelünket. Nagyon szeretnénk tehát sikeresen kezdeni az első kört, hiszen utána két idegenbeli találkozó következik, ahová jó lenne már megszerzett pontokkal utazni. Nem játszhatunk a saját otthonunkban, de nagyon bízunk abban, hogy Győrben is összeáll majd a szurkolótáborunk, ott lesznek a nézőink az Audi Arénában.
A játékosok, a szakmai stáb és a klub nagyon várja tehát a szurkolókat, akiknek a jelenléte, a segítsége óriási lökést adhat a vasárnapi mérkőzésen. Többször elmondtuk már, hogy az UFM Aréna nem felel meg az EHF női Európa-liga csoportkörében megrendezésre kerülő sportesemény megrendezésére. Ez nem könnyű helyzet a klubnak és a csapatnak sem, de ugyanilyen helyzetben van a norvég ellenfelünk a Sola HK is, amely szintén a szomszédos nagyvárosban Stavangerben fogja majd lejátszani a hazai mérkőzéseit. 

Győr nincs messze a Mosonmagyaróvártól, az Audi Aréna pedig egy igazán modern, kényelmes csarnok. A jegyek vásárlásával kapcsolatos információkat pedig most ismét közöljük, hiszen ezekre a találkozókra nem érvényesek az éves bérletek, ezért a szurkolóknak külön kell jegyet váltaniuk. 

Belépőjegy egy Európa-liga mérkőzésre: 2.800 Ft 
Három Európa-liga mérkőzésre érvényes bérlet: 6.900 Ft 
Diák és nyugdíjas jegy egy Európa-liga mérkőzésre: 2.240 Ft 
Három Európa-liga mérkőzésre érvényes diák vagy nyugdíjas bérlet: 5.520 Ft 
(a diák és nyugdíjas jegyek vásárláshoz érvényes igazolványok szükségesek) 
VIP jegy egy Európa-liga mérkőzésre: 35.000 Ft 
Három Európa-liga mérkőzésre érvényes VIP bérlet: 75.000 Ft 

Jegyeket kizárólag online lehet vásárolni a jegymester.hu weboldalon, valamint Mosonmagyaróváron a Tourinform irodában (Magyar u. 9.). Ebben az irodában szükség esetén segítenek az online vásárlásban és ki is nyomtatják a jegyeket. Nagyon fontos új információ viszont az, hogy a mérkőzés napján a helyszínen, a győri  Audi Aréna jegypénztárában is lehet majd jegyet venni!
Telefonszám: 06 96 206 304 
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08.00-tól - 16.00 óráig