A TISZTA VÁROSÉRT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.03.15.
Természtesen a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club is csatakozott, a 2023 március 13.-án és 14.-én tartott az „ Önkéntesen a tiszta Mosonmagyaróvárért!” városi szemétszedő akcióhoz. A felnőtt csapat a kedd délelőtti edzést követően tisztította meg az UFM Aréna környékét és a Zsidanits-parkot. Az MKC utánpótlás együttesei pedig külön csoportokban, a Vár-tó környezetét tisztították meg, azon a területen gyűjtötték hulladékzsákokba a szemetet.


- A tavalyi évben sokkal több szemetet szedtünk össze, az idén örömmel tapasztaltuk, hogy sokkal kevesebb volt a hulladék ezen a környéken - mondta Tóth Eszter a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatkapitánya. - Hallottuk, hogy Mosonmagyaróváron több ezren vesznek részt ebben az akcióban, és talán már tudatosabban is viselkedünk a szemetelést illetően. Most tehát nem volt sok dolgunk, de igényes embernek emberként szívesen tettünk
az esztétikus városképért. Nagyon szép környezetben fekszik az otthonunk, az UFM Aréna, fontos tehát, hogy ne hanyagoljuk el, vigyázzunk rá. 

Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - NEKA
2023.12.20., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó