A Vasast fogadjuk az UFM Arénában

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.03.27.
Hosszú menetelést zár le a Motherson Mosonmagyaróvár a Vasas elleni bajnoki mérkőzéssel.
Gyurka János együttese január óta tizenöt tétmérkőzést játszott a magyar bajnokságban, a Magyar Kupában, és az Európa-ligában. Innentől a bajnoki folytatásra kell koncentrálni a csapatnak, ahol a lányok célja az, hogy a szezon végén a dobogón zárjon a csapat. Ehhez az újoncként jól szereplő Vasas ellen kötelező a győzelem.

„A Vasas egy erős fiatal csapat - mondja Varga Emília, a Motherson Mosonmagyaróvár játékosa. Sokat futnak, erre is fel kell készülnünk. A hibák számát a lehető legalacsonyabban kell tartanunk, és bár csak három hét múlva lesz a Debrecen elleni rangadó, ez is felkészülés arra a találkozóra. Győzni kell az angyalföldiek ellen."
Szemerey Zsófi az egész szezonban nagyszerűen teljesít. A válogatott kapus a Beszterce elleni párharc során 31 védést mutatott be a két mérkőzésen.

„Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult az Európa-liga párharc, és nem tudtunk bejutni a négyes döntőbe - ezt már Szeremery Zsófi mondja, az MKC kapusa. Szerintem több volt a csapatban, és a két meccs is azt mutatta, hogy nüanszokon múlott a továbbjutás. Az ellenfél kihasználta a hibáinkat, ez volt a kulcs a párharcban. Ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, a mérkőzéseket is átbeszéltük, de nem szeretnénk a sebeinket nyalogatni. Jön a Vasas elleni bajnoki, ami biztosan nem lesz könnyű találkozó. Az angyalföldiek már megmutatták az erősségeiket a szezonban. Nem szabad túlgondolnunk a dolgokat. Jó lenne élvezni a játékot, felszabadultan kézilabdázni, és behúzni a két pontot."
A Motherson Mosonmagyaróvár - Vasas SC mérkőzés csütörtökön 18 órakor kezdődik. A találkozóra jegyek még kaphatók, a jegypénztár a meccs napján 17 órakor nyit.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó