ADOMÁNYOKAT GYŰJTENEK A SZURKOLÓK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2022.12.12.
A Mosonmagyaróvári Kézilabdaszurkolók Egyesülete a Karácsony közeledtével jótékony adományok gyűjtésére kéri a szurkolókat, a klub támogatóit. Az MKC család minden évben segített a rászorulóknak, az idén pedig elsősorban tartós élelmiszereket, tisztítószereket és kutyatápot szeretne összegyűjteni.


Segítséget, támogatást kérünk a szurkolótársainktól, hogy a szokásainkhoz hűen az idén is adományokkal tegyük szebbé az ünnepet - kérte Vitéz Péter az egyesület elnöke. - A tartós élelmiszereket, a tisztítószereket a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért alapítványnak adnánk át. Ezeknek a gyűjtését Hencz János bonyolítja, akit a 06704311138 mobiltelefon lehet elérni. A kutyatáp a Mosonmagyaróvári Gyepmesteri Telepre kerül, amit én magam intézek, az adományokkal kapcsolatban pedig a 06302887671 mobilszámon lehet keresni. Természtesen minden más felajánlásnak nagyon örülnénk, így a többi esetben az egyesület titkárát, Roll Zsuzsát is lehet hívni a 06205539245 mobiltelefonon.

Őszintén remélem, hogy segítenek nekünk az adományokkal, így örömet tudunk szerezni azoknak, akiknek ezek az ajándékok fogják szebbét tenni az ünnepet!
A Mosonmagyaróvári Kézilabdaszurkolók Egyesületének vezetői a felajánlásokat 2022 december 21. szerdáig várják!
A saját és az egyesület nevében pedig szeretnénk békés, áldott ünnepeket kívánunk a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club valamennyi szurkolójának, szimpatizánsának!
Hajrá Mosonmagyaróvár! Hajrá MKC család!


Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó