AZ ESÉLYESSÉG TERHE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.17.
Tizenkét bajnoki mérkőzésen, huszonegy pontot gyűjtött a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club serdülő csapata. Így tartja a helyét a tabella második helyén, két ponttal lemaradva az élen álló Szekszárdi FGKC mögött. Ebben a fordulóban a Pécsi SN Zrt. gárdáját sikerült hazai pályán legyőzni, az esélyesség terhével is megküzdve.

Leány serdülő II osztály - nyugat 12. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC - Pécsi SN Zrt.  25 - 18 (10 - 9) 
2021 február 17. - Mosonmagyaróvár, UFNM Aréna 
Vezette: Gácsig Dániel - Szecsődi Dániel   

MKC: Bognár - Uzonyi-Varga 4, Baumgartner 3, Gyurkó 3, Pető, Sztranyovszky 4, Bertalan 1. Csere: Zentai (kapus), Babinszky 4, Szakos 2, Buga R. 1, Sefcsik 1, Renner 1, Bíró 1, Forgács. Edző: Farkas Veronika. 


Farkas Veronika:
- Nehezen indult a számunkra a mérkőzés, mert a kislányok kicsit kényelmesen kezdtek kézilabdázni. Pécsen nagyon magabiztosan legyőztük ezt az ellenfelünket, így azt gondolták, hogy hazai pályán már magától jön a siker. A szünetben fel is kellett emelnem a hangomat, így a második félidőben meg is érkeztünk a mérkőzésbe. A tabellán mögöttünk lévő csapatok ellen is meg kell tanulnunk maximális odafigyeléssel játszani, hogy a későbbiekben ne érjen kellemetlen meglepetés minket. Figyelni fogunk erre a jövőben, a játékban pedig a második harminc percből kell kiindulni, amikor védekezésben a hatos fal, támadásban pedig a szélső és a beálló játék is jól működött.

Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.