AZ ETO IFI II ELLEN SEM ELÉG EGY FÉLIDŐ

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.02.12.
Az MKC ifjúsági csapata Győrben lépett pályára.
Az első félidő után még négy góllal vezetett az MKC ifjúsági csapata az ETO második számú korosztályos gárdája ellen. Ezt az előnyt azonban nem tudták megtartani a lányok a folytatásban és így végül a győri zöld – fehérek szerezték meg a két bajnoki pontot.  

Győri Audi ETO KC II – Mosonmagyaróvári KC  29 – 22  (11 – 15)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 15. forduló:
Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok  
2019. február 12., szerda, 14.00 óra.
Játékvezetők: Kolarovszki Zoltán – Lábadi János      

MKC: Dávida G. – Domokos 4, Lázár J. 4, Szalai Zs. 1, Paróczai, Márczy 6 (4), Fehér Á. 2. Csere: Fritz N. (kapus), Kovács P., Szabó Cs. 1, Mészáros E. 1, Fenesi 3, Szemes J., Anujin, Pozsgai F. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: "Harminc percig pontosan azt és úgy csináltunk mindent, ahogyan kell és így jó játékkel, teljesen megérdemelt előnnyel várhattuk a második játékrészt. A folytatásban azonban elmaradt a kemény védekezésünk, hiányoztak a jó sáncolások és megállító faultok. Így pedig az ellentámadásainkból sem tudtunk olyan gyors gólokat dobni, mint amelyekkel az első félidőben megleptük az ETO gárdáját. Sajnos ekkor gyengén játszottunk és így a győriek előbb ledolgozták a hátrányukat, majd a vezetést és a győzelmet is megszerezték. A kispadról úgy láttam mintha elfáradtak volna a játékosaink, ami viszont azért érthetetlen, mert teljesen különböző terhelést kaptak ez elmúlt napokban."