Az év utolsó hazai bajnokija következik

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.11.09.
2023-ban utoljára játszik hazai pályán bajnoki mérkőzést a Motherson Mosonmagyaróvár.
Gyurka János együttese azt a Békéscsabát fogadja, amely két győzelmét egyaránt idegenben szerezte (az Alba Fehérvár és a NEKA ellen).

„A válogatott szünet után három napot tudtunk teljes kerettel készülni - mondta Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. A Békéscsaba az előző szezonban ellenünk szerezte meg az első győzelmét, ezzel pedig kellemetlen meglepetést okozott nekünk. Pénteki ellenfelünknek jó, és többre hivatott kerete van. Bízom benne, hogy a saját játékunkat játszva, a gyors átmenetek pontosítva, és a védekezést tovább javítva tudunk győzni. Mentálisan rendben kell lennünk, és remélem, hogy a motiváció is erős lesz a lányokban. Mindig várjuk a hazai bajnokikat, ez most is így van, pláne, hogy idén a Békéscsaba ellen játszunk utoljára az UFM Arénában."

Az eddig minden hazai meccsét megnyerő, nyolc győzelemmel és egy vereséggel álló MKC teljes kerettel várja a pénteki találkozót.

Tóth Nikolett kedden tért vissza a csapathoz. Jól van, ez nagy öröm a számunkra, és az is, hogy teljes értékű munkát tud végezni. Szerencsére semmilyen maradandó problémája nem lett a csúnya esésből. Az viszont kérdés, hogy a másfél hetes kihagyása mennyit vett ki belőle" - mondta Gyurka János.

Az MKC-Békéscsaba bajnoki 18 órakor kezdődik.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - NEKA
2023.12.20., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó