AZ ÉV UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉSE KÖVETKEZIK!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.10.24.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapata nagyon várja a szurkolókat a pénteki Moyra-Budaörs Handball ellen bajnoki találkozóra.
Egyrészt mindenki tudja, hogy milyen fontos a számunkra ez a hazai találkozó, másrészt most kiderült, hogy ebben az évben az utolsó hazai bajnoki találkozónkat rendezzek meg pénteken az UFM Arénában.

Az eredeti sorsolás szerint, november 17.-én szombaton, a kilencedik fordulóban fogadtuk volna a Dunaújvárosi KKA csapatát. Ez a mérkőzésünk azonban egy későbbi időpontban, már a következő évben kerül majd lebonyolításra. A Magyar Kézilabda Szövetség döntött így, a dunaújvárosi csapat kérésére, hiszen a DKKA ebben az időpontban nemzetközi kupamérkőzéseket játszik. A Dunaújvárosi KKA ugyanis, a svájci Spono Eagles fölényes legyőzése után, bejutott az EHF Kupa harmadik fordulójába. A kedden Bécsben elkészült párosítás szerint, a november második és harmadik hétvégéjén, a BL selejtezőből kiesett, spanyol Akaba Bera Bera együttesével mérkőzik meg.

Ezek szerint a csapatunkra a következő mérkőzések várnak még a bajnokság 2018 évi szakaszában és ez a felsorolás, még egy Magyar Kupa mérkőzéssel egészülhet ki.

7. forduló: Eu-Fire Mosonmagyaróvár – Moyra-Budaörs Handball
2018. október 26., péntek, 18.30 óra.

8. forduló: DVSC SCHAEFFLER – Eu-Fire Mosonmagyaróvár
2018. november 2., péntek, 18.00 óra.

10. forduló: GVM Europe-Vác – Eu-Fire Mosonmagyaróvár
2018. december 29., szombat, 18.00 óra.

A szurkolók tehát bajnoki mérkőzésen, az idén utoljára találkozhatnak a csapattal és a buzdításukra most nagyon számítanak a játéksok. Eddig is tudtuk, hogy óriási tétje lesz a pénteki találkozónak, de ez így még fel is értékelődött. Várjuk tehát a mosonmagyaróvári szurkolókat pénteken este, akik most még tudnak jegyeket vásárolni a megszokott helyen, a Szellőrózsa ABC – ben.

ROKOB PÉTER