AZ IFI MÉRKŐZÉSEN ÉRVÉNYESÜLT A PAPÍRFORMA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.17.
A Dunaújvárosi KKA kérésére már szerdán lejátszott ifjúsági bajnoki találkozón sajnos érvényesült a papírforma.
A csapatunk utazását közlekedési problémák nehezítették és ezért fél óra csúszással kezdődött el a bajnoki mérkőzés. Ennek ellenére, a leginkább a találkozó elején tudta az MKC ifi tartani a lépést, az első osztályú ifjúsági bajnokság jelenlegi bronzérmesével. Később azonban a nagyon jó képességű és rendkívül gyors hazai csapat, be tudta biztosítani a győzelmét.

Dunaújvárosi KKA – Mosonmagyaróvári KC  37 – 29  (19 – 14)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 22. forduló
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
2019. április 17., szerda, 16.30 óra.
Játékvezetők: Kiss Nikolett – Mizsák Dorina

MKC: Fritz N. – Domokos 6, Lázár J. 4, Szalai Zs. 8 (3), G. Anujin, Márczy 9, Fehér Á. 1. Csere: Dávida G. (kapus), Fekete F. 1, Szabó Cs., Mészáros E., Paróczai, Fenesi, Kovács P. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor:
"A mérkőzés huszonötödik percéig kimondottan szoros mérkőzést játszottunk és teljesen egyenrangú ellenfele voltunk a hazai gárdának. Az első félidő végén azonban elrontottunk néhány támadás befejezést és ezt azonnal megbüntette, a főként a lerohanásokra építő DKKA. A folytatásban mentek, próbálkoztak a játékosaink, sőt néhányan a képességeik határait feszegették, de a nyolc gólos vereségünk reális különbség. A számunkra a következő heti mérkőzések lesznek igazán fontosak, mert az ifi sorozatban a Nemesvámossal azonos a pontszámunk. Az NB II – ben pedig az ETO U22 elleni rangadónk, tulajdonképpen a bajnoki ezüstérem sorsáról dönt majd."
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X