AZ MKC IFI HOZTA A KÖTELEZŐT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.01.09.
A Siófok elleni bravúros hazai győzelem után, egy kötelező győzelemre készült a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ifjúsági csapata.
Az ellenfél ugyanis az eddig nulla pontos, minden bajnoki mérkőzését elvesztő Testnevelési FSE-KSA csapata volt. A mosonmagyaróvári lányok magabiztosan meg is nyerték a találkozót és az idei két győzelmükkel már a bajnokság hatodik helyére zárkóztak fel a tabellán.

TFSE-KSA – Mosonmagyaróvári KC  21 – 34  (9 – 15)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 12. forduló:
Budapest, Épít-Diszmű Sportcsarnok
2019. január 9., szerda, 18:30
Játékvezetők: Ihász Ajtony – Szántó Tamás    

Mosonmagyaróvári KC: Zsigmond D. – Domokos 7, Lázár J. 1, Szalai Zs. 2 (1), Paróczai 1, Márczy 11 (4), Fehér Á. 1. Csere: Fenesi 4, Mészáros E.,  Kovács P., Szemes 4, Szabó Cs. 2, Babinszky 1. Edző: Balogh Sándor 

Hétméteresek: 3/2, ill., 8/5
Kiállítások: 8 perc, ill., 4 perc

Balogh Sándor: "Idegenben minden megszerzett pontnak értéke van és annak is nagyon örülök, hogy ehhez a győzelemhez mindegyik játékosunk hozzá is tette a részét. Végig kézben tartottuk a találkozót, de az első félidőben sok ziccer helyzetet hibáztunk el. A második félidőben már pontosabbak voltunk és így végül magabiztosan nyertünk, a lelkes és a kapus, valamint a belső posztokon kimondottan ügyes hazai csapat ellen. Tulajdonképpen a védekezésünk is rendben volt, de a megállító faltok nagyon hiányoztak és erre a folytatásban figyelnünk kell."
Következő mérkőzés:
NB I, 5. forduló
2019.10.12., 18:00 óra.
Városi Sportcsarnok, Dunaújváros, Eszperantó út 4.