AZ MKC MUNKATÁRSAT KERES

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.18.
A Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club dinamikusan fejlődő sportvállalkozás, amely a megnövekedett feladatok ellátására munkatársat keres. Utánpótlás technikai vezetőként olyan személyt szeretne alkalmazni, akinek erős a kötődése, élénk az érdeklődése a sportág iránt.

Az MKC utánpótlás programjának technikai szervezésében, a mérkőzések, események előkészítésében és lebonyolításban lenne szükség a munkájára. A munkavégzés teljes munkaidőt jelent az UFM Arénában, gyakori jelenléttel a csapat hétvégi korosztályos találkozóin.   
Az MKC olyan megbízható, fejlődni vágyó munkatársat keres, aki foglalkozik tehát a kézilabdával. Meg akar ismerkedni a csapatmenedzselés és a mérkőzések feltételeinek biztosításával kapcsolatos izgalmas feladatokkal. Aktív részese akar lenni egy élvonalbeli klub életének, egy komoly sportmunkatársi munkakör betöltésével, amelynél az angol nyelv ismerete előnyt jelent. 
A jelentkezéseket, néhány soros bemutatkozó levéllel, az office@mkcse.hu email címre kérjük. Azoknak a leveleit is várjuk, akik a nyáron érdeklődtek a munka iránt, mert egy informatikai hiba miatt az akkori adatok elvesztek.


Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.