AZ NB II-BEN IS HOZTUK A KÖTELEZŐT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
A bajnokság alsóházához tartozó zalaegerszegi csapat ellen egyértelmű győzelemre készült az MKC U22-es csapata vassárnap délelőtt.
Ezt végül egy ellentmondást nem tűrő hajrával sikerült is megszereznie a csapatunknak. Így most fellépett a dobogóra az MKC U22 és az elkövetkező fordulókban meg is őrizheti az elékelő helyezését.     

Mosonmagyaróvári KC U22 – Egerszegi KK  31 – 17  (14 – 10)

NB II Észak-Nyugat női felnőtt 13. forduló
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
Játékvezetők: Krupánszki Kornél – Pap Áron   

MKC U22: Dányi B. – Domokos 7, Hudák E. 7 (4), Szalai Zs. 2, G. Anujn 1, Márczy 6, Szabó Cs. 1. Csere: Dávida (kapus), Lázár J. 2, Fehér Á. 1, Fenesi 1, Paróczai 1, Fekete F. 1,  Kovács P. 2. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: "A védekezésünk rendben volt ezen a mérkőzésen, mert Dányi Bernadettel és Hudák Emmával stabil volt ez a csapatrészünk. Támadásban viszont kicsit lassúak, körülményesek voltunk és a védhető lövéseinkkel, az ellenfél kapusát is nagyon felhoztuk. Az utolsó tíz percben azonban elkaptuk a fonalat és csináltunk egy 11-0-ás szériát, a legvégén egy parádés kínai góllal lezárva ezt a bajnoki találkozót. A NEKA elleni pénteki mérkőzés érezhetően benne volt még egy kicsit a játékosainkban, de így is magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet. A legkomolyabb riválisaink, a Sárvár és a Bük ellen folytatjuk a bajnokságot, amely mérkőzéseken viszont hatékonyabb támadó játékot kell nyújtanunk."
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd