AZ UFM ARÉNÁBAN SZEREPELT AZ MKC U11

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.06.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U11 – es csapata szombaton az UFM Arénában lépett pályára, a gyermekbajnokság Tóth László régiójában.
Ezen a tornán is nyolc csapat vett részt és ezek korosztályos gárdák két – két mérkőzést játszottak. Farkas Veronika az MKC U11 edzője pedig örömmel számolt be arról, hogy a kicsik veretlenül zárták a napot.

"Nagyon jól sikerült nekünk a gyermekbajnokság mosonmagyaróvári fordulója, amelyen mellettünk, a Lébényi KSE, a Répcelaki SE, a Start SE Szentkirályszaba, a Szombathelyi Haladás, a VEMAFI KC és a Szombathelyi KKA második illetve harmadik csapata vett részt. Mi a Lébényi KSE ellen kezdtünk és magabiztosan 18 – 7 arányban meg is nyertük az első találkozónkat. Ezt követte az MKC – Szombathelyi KKA II mérkőzés, amely 15 – 15 – ös végeredményt hozott, tehát döntetlent értünk el egy erős ellenféllel szemben. Mind a két meccsen nagyon ügyesek voltak a lányok és jól látszott, hogy folyamatosan sikerül fejlődnünk, előre lépnünk. Az UFM Arénában játszhattunk, ahol most sokan láthatták a gyereküket, a testvérüket vagy az unokájukat. Nagyon jó hangulatú volt a torna és én rendkívül örülök, sőt büszke vagyok arra, hogy ezzel a csapattal dolgozhatok!"

Az MKC U11 csapata:
Szűcs Boglárka, Varga Lili (kapus), Baróti Boglárka, Buga Léna, Csáki Anna, Csáki Viola, Csontos Regina, Csontos Viktória, Csőrés Panka, Heszkó Panka, Kanka Szilvia, Lanc Luca, Mogyorósi Csenge, Muszik Mira, Ratkay Zsófia, Rámháp Csenge, Tolnai Fanni, Tóth Hanna, Uzonyi-Varga Réka

Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X