BÁTRABBAN KELLETT VOLNA

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
Az első félidőben talán túlságosan is tisztelte a bajnokságot száz százalékos teljesítménnyel vezető NEKA I. ifjúsági csapatát az MKC korosztályos gárdája.
Egy kicsit bátortalanok voltak a lányok és ezt a NEKA játékosi azonnal kihasználták. A fordulás után jelentősen változott a játék képe, mert sokkal nagyobb hittel kézilabdázott az MKC ifi. A házigazdák csapatának győzelméhez nem férhet kétség, de kár volt egy félidő előnyt adni a NEKA gárdájának.   

NEKA I – Mosonmagyaróvári KC 35-25  (21-11)       

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 17. forduló
Balatonboglár, NEKA Csarnok 
Játékvezetők: Kovács Tibor – Mándli Balázs     

MKC: Dávida G. – Domokos 3, Lázár J. 7, Szalai Zs. 3, Paróczai 2, Márczy 7 (1), Fehér Á. Csere: Fritz N. (kapus), Kovács P. 1, Szemes 1, Mészáros E. 1., G. Anujin, Fekete F., Pozsgai F., Szabó Cs. Edző: Balogh Sándor 

Balogh Sándor: "A tisztes helytállás reményében utaztunk a bajnokságunkban kimagasló játékerőt képviselő és hibátlan eredménysort produkáló akadémistákhoz. Az eredmény tekintetében ezt el is értük, de a játékunk minőségében maradt hiányérzetem. Az első játékrészben kicsit ijedten kézilabdáztunk és ezért nem mutattuk meg, hogy valójában mit is tudunk. A szünetben átbeszéltük ezt a lányokkal és ezután a folytatásban már sokkal jobban játszottunk. Nagy szerepe volt ebben, a szünet után remekül védő Fritz Noéminek és a hét akció gólt szerző Lázár Jázminnak."
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd