Holland beállóssal erősítünk

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.02.19.
A Motherson Mosonmagyaróvár két éves szerződést írt alá a holland válogatottban is bemutatkozó Pipy Wolfs-szal. A 21 éves beállós - aki jelenleg a spanyol Atticgo BM Elche csapatát erősíti, - a jövő szezontól Faragó Luca társa lesz ezen a poszton.

„Azért választottam a Mosonmagyaróvárt, mert úgy érzem, ez az a csapat, ahol játékosként sokat fejlődhetek – mondta el Pipy Wolfs. Az már korábban is biztos volt, hogy elhagyom Spanyolországot. Amikor megkeresett a Mosonmagyaróvár nagyon jó előérzetem támadt, beszéltem az edzővel is, aki elmondta, hogy szívesen dolgozna velem, így nem kellett sokáig gondolkodnom a válaszomon. Számomra nagyon fontos, hogy milyen a közeg. Elengedhetetlen, hogy jól érezzem magam egy csapatban, és úgy tudom, hogy az MKC-nál nagyon összetartó a társaság, remélem engem is befogadnak majd.”

Az Elche - a Bera Berát és a Malagát megelőzve - jelenleg vezeti a spanyol bajnokságot, az Európa-kupában pedig ott van a legjobb nyolc között.

„A kemény munka, a fejlődés motivál igazán, és az, hogy mérkőzésről mérkőzésre jobb legyek. Kiskorom óta arról álmodozom, hogy olimpiai sportoló legyek, ez plusz motiváció számomra. Rengeteg energiát ad az is, ha hallom a szurkolókat buzdítását a pályán, úgy hallottam Mosonmagyaróváron fantasztikus a közönség. Sajnos szeméylesen még senkit nem ismerek a csapatból, de a nyelvet már most nekiálltam tanulni. Be kell valljam, nem egyszerű, de szeretném, ha legalább néhány kifejezést már tudnék, mire Mosonmagyaróvárra érkezem.”



Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó