Békéscsabára utazik az MKC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.05.03.
Kedd az Alba Fehérvár vendége volt a Motherson Mosonmagyaróvár, szombaton pedig már Békéscsabán lép pályára a csapat.
A kiesés elől menekülő hazaiak a legutóbbi NEKA elleni bajnokijukat megnyerték. Az MKC a DKKA, és az Alba Fehérvár elleni sikerekkel kezdte meg a bajnokság hajráját. Gyurka János együttese 9 napon belül a harmadik meccsét nyerné meg.

„Nem becsüljük le a Békéscsabát, hiszen az nagy hiba lenne - mondja Sztankovics Kyra, a Motherson Mosonmagyaróvár jobbszélsője. A saját tempónkkal, a saját játékunkkal megnyerhetjük a mérkőzést, de ezért tenni is kell. Tudjuk, hogy még sok mérkőzésünk van. Ezekre, és a győzelmekre fókuszálunk, hogy szépen zárjuk a szezont."
A 19 éves Horváth Szofi jó teljesítményt nyújtott az elmúlt két találkozón: a Dunaújváros ellen négy, az Alba ellen három védést mutatott be abban a bő 10 percben, amikor pályán volt.

„Nagyon örültem, hogy játszhattam, és, hogy védésekkel segíthettem a csapatot - ezt már Horváth Szofi mondja, az MKC saját nevelésű kapusa. Rendkívül boldog voltam, és remélem, hogy kapok még lehetőségem a további meccseken. A Békéscsaba elleni találkozót is meg kell nyernünk. Diktálnunk kell a tempót, és irányítani a mérkőzést." A Békéscsabai ENKSE-Motherson Mosonmagyaróvár bajnokit szombaton 18 órakor rendezik.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó