BIZTOSÍTANAK ÉS TÁMOGATNAK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.11.06.
A Motherson-Mosonmagyaróvár – Győri Audi ETO KC kézilabda mérkőzés fő támogatója a Patent Security Kft lesz. A biztonsági cég jelenléte persze nem lesz meglepetés a mérkőzésen, hiszen ők rendszeresen biztosítják az MKC mérkőzéseit.

- Mindig nagy örömmel biztosítunk sportrendezvényeket, hiszen a cégünk több mint ezer alkalmazottjának többsége igazi sportrajongó - mondta Milkovics László a Patent Távfelügyelet ügyvezető igazgatója. - Sok volt és jelenlegi sportoló dolgozik nálunk és így aktívak vagyunk ezen a területén. A magán vállalkozáok közül mi őrizzük a legtöbb sporteseményt és azt is kötelességünknek érezzük, hogy a lehetőségeink szerint, támogatóként is jelen legyünk a sportban. Jövőre lesz harminc éves a Patent Security, amely a régió legnagyobb, de ma már Magyarországon is az egyik legjelentősebb vagyonvédelmi vállalkozása. 
Jól tudjuk, hogy Önnek és a cég többi vezetőjének is komoly sportmúltja van?
- Többen kajak-kenu versenyzők voltunk és a sportoló múlt természetesen meghatározó az életünkben. Én magam huszonöt évig versenyeztem kenusként és igaz a mi korosztályunk nem volt annyira sikeres, mint előttünk Sztanyity Zoltánék vagy utánunk a Kammerer Zoltán nevével fémjelzett utódok. A sportágról azonban tudni kell, hogy a magyar bajnokságok érmesei egyértelműen világbajnoki szintet képviselnek. A kenu után pedig én még a sárkányhajózást is megpróbáltam, amivel Európa-Bajnokságot nyertünk és világbajnokságokon is eredményesen szerepeltünk.


A Patent Securíty a Győri Audi ETO KC és Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabda csapatait is támogatja.
- Valóban mindkét csapattal nagyon jó a kapcsolatunk és ezért a számunkra különleges lesz ez az sportesemény. A számunkra biztosan nem lesz vesztese a szerdai, a reményeink szerint nagyon színvonalas bajnoki találkozónak. Én magam többször voltam már kézilabda mérkőzésen az UFM Arénában és mindig magával ragadott az ottani hangulat. Tudjuk, hogy a két csapat lehetőségei, céljai nem azonosak és azért szurkolunk, hogy ezek mindkettőnél megvalósuljanak.

Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X