BRAVÚROS GYŐZELEM

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.26.
Az MKC serdülő bravúros győzelmet aratott a bajnokság harmadik helyén álló Győri Audi ETO KC korosztályos csapata ellen.
A siker értékét az is növeli, hogy Győrben sikerült legyőzni a zöld-fehéreket, ami az utánpótlás bajnokságokban is kevés csapatnak jött össze.

Győri Audi ETO KC III – Mosonmagyaróvári KC  21 – 24  (12 – 10)
Győr, Audi Aréna, serdülő leány kézilabda-mérkőzés. V.: Bábos, Papp R.

MKC: Zsigmond D. – Uzonyi-Varga A. 5, Sztranyovszky L. 2, Pusztai 6, Trestyén B. 2, Babinszky 6, Pető K. 2. Csere: Horváth Sz. (kapus), Lengyel L. 1, Mészáros A., Forgács, Varga B., Ruzsovits. Edző: Vura József.

Vura József: "Eddig az igazi bravúr hiányzott a csapatomtól, ezt sikerült most elérnünk az ETO otthonában. Most nem ijedtek meg a lányok a győriekől, és kiváló teljesítményt nyújtottak. A védekezésünk teljesen rendben volt és a huszonnégy idegenben szerzett gólunk is bravúros eredmény. Voltak pedig hiányzóink, iskolai elfoglaltság és sérülések miatt, de ezen a találkozón ezt is elbírtuk. Nem lesz könnyű a két utolsó találkozónk a Mohács és a Nagyatád ellen, de esélyesnek tartom a csapatunkat a most megszerezett ötödik helyezésünk megtartására."
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X