Csoportrangadó a Sola ellen

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.02.10.
Sorozatterhelést kapnak a Motherson Mosonmagyaróvár kézilabdázói, akik 8 nap alatt három nehéz mérkőzést játszanak.
A Malaga ellen kettővel (25-23), a Budaörs ellen hárommal (36-33) győzött Gyurka János együttese. Szombaton a Sola HK elleni csoportrangadó következik az Európa-ligában. Mindkét csapat hat-hat pontot szerzett az eddigi négy mérkőzése során.

„A hétközi bajnoki is felkészülés volt a Sola elleni mérkőzésre - mondja Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. A játékunk gyorsasága nemzetközi szintű, de néha pontatlanok vagyunk, ezen mindenképpen javítanunk kell. Nem könnyű heti két mérkőzést játszani, de mindent megteszünk azért, hogy a lányok mentálisan és fizikailag is készek legyenek. A harcosságunk, a küzdeni tudásunk kiemelkedő, ebben is bízhatunk a szombati mérkőzésen."

Az óváriak Norvégiában 32-28-as bravúrgyőzelmet arattak, és ha ezt a találkozót is megnyernék, akkor biztossá válna a továbbjutásuk.

„A hét elején mentálisan kicsit fáradtak voltunk, de az Európa-Liga mérkőzésre frissek leszünk - ezt már Stranigg Zsófia mondja, az MKC balszélsője. Ez lesz a mostani időszak egyik legfontosabb mérkőzése, erre próbáljuk időzíteni a csúcsformánkat. Harcos csapat vagyunk, mindent megteszünk, hogy a Sola ellen is nyerjünk."

A Motherson Mosonmagyaróvár-Sola HK Európa-liga mérkőzést szombaton, 20 órakor rendezik. A Találkozóra jegyek még kaphatók.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó