DÖNTETLEN AZ IDEI UTOLSÓ NB II–ES BAJNOKIN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.06.
Gyors játékkal és elsősorban a lerohanásokat alkalmazva kezdte a mérkőzést az MKC U22-es csapata az utolsó őszi bajnoki mérkőzésén.
Ez a taktika tulajdonképpen működött is az első 15 percben és szűk kerettel érkező győri vendégek ellen és akár az egész mérkőzésen eredményes lehetett volna. A sok technikai hiba és pontatlan támadás befejezés azonban keresztül húzta a számításainkat és így az első harminc perc után a döntetlen eredmény hűen tükrözte a látottakat.

A második játékrész elején is megvoltak a lehetőségeink arra, hogy megnyugtató előnyt szerezzünk, de nem tudtunk élni ezekkel. Sőt a szívósan és elszántan küzdő győri gárda két gólos előnnyel várhatta az utolsó tíz percet. A hajrában azonban sikerült egyenlítenünk, de ezután ismét a kimaradt helyzetek és bosszantó egyéni hibák következtek. Így nem sikerült megszerezni a két pontot, ami azt jelenti, hogy a csapatunk lecsúszott a dobogóról és a bajnokság negyedik helyén zárta az őszi szezont.

Mosonmagyaróvári KC U22 – VKLSE Győr  30 – 30  (14 – 14)

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, 100 néző
Játékvezetők: Gyalog Erika – Tuifel Andrea   

MKC U22: Horváth V. – Domokos 5, Hudák 6, Szalai Zs. 7 (2), Lázár J. 2, Márczy 1, Fehér Á. 4. Csere: Jakab B. (kapus), Varga V., Szemes, Fenesi 3, Kovács P. 2, Horváth L., Paróczai, Szabó Cs., Varga D. Edző: Balogh Sándor 

VKLSE Győr: Nagy Á. – Vas N. 1, Németh V. 5 (3), Csala A. 9 (4), Kárpáti 3, Szabó D. 7, Kellermann 5. Csere: Dr. Balogh-Farkas, Hoffer, Pár E., Góman., Giczi V. Edző: Csomor Tibor 

Hétméteres: 4/2, ill., 9 / 7
Kiállítás: 4 perc, ill., 2 perc

Balogh Sándor: "A mérkőzés összképét tekintve azt kell mondanom, hogy nem veszítettünk kettő pontot, hanem inkább nyertünk egyet. Ilyen rossz helyzetkihasználással ugyanis nem lehet mérkőzést nyerni. Sajnálom, hogy így alakult az utolsó mérkőzésünk és elveszítettük a dobogós helyezésünket. Kicsit megtorpantunk a bajnokság végére de a teljes őszi szezont figyelembe véve, nem vagyok csalódott."
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó