DÖNTETLEN HEROIKUS KÜZDELEMBEN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
Igazán jó döntést hoztak azok, akik ma megnézték az MKC-NEKA II ifjúsági találkozót is az UFM Arénában.
A mosonmagyaróvári fiatalok igaz öt gólos hátránnyal, azaz öt perccel később kezdték a találkozót, de ezután Domokos Dalma és Szalai Zsuzsanna vezérletével alaposan beleálltak a mérkőzésbe. Többször sikerült egyenlíteni és a mérkőzés legvégén még az MKC ifi támadhatott a győztes gólért. Sok kiváló egyén teljesítményt láttunk és sportszerűen el kell ismernünk, hiszen ez egyben a mi dicséretünk is, hogy a NEKA kapusa Kubina Molli volt a mezőny legjobbja.

Mosonmagyaróvári KC – NEKA II  28 – 28  (12 – 14)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 16. forduló:
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
Játékvezetők: Pál Csaba – Tóthpál Balázs Krisztián

MKC: Dávida G. – Domokos 11, Lázár J. 1, Szalai Zs. 8 (2), Paróczai 2, Márczy 5 (2), Fehér Á. 1. Csere: Fritz N. (kapus), Fekete F., Szabó Cs., Fenesi, G. Anujin. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: "Úgy gondolom, hogy egy magas színvonalú és nagyon izgalmas mérkőzésen, igazságos végeredmény született. Gratulálok tehát mindkét csapatnak a játékhoz és ahhoz az akarathoz, ami végig jellemezte ezt a bajnoki mérkőzést. Mi támadásban elég gyengén kezdtünk, de hamar sikerült rendezni a sorainkat. A védekezésünk pedig mindvégig feszes volt és így az utolsó másodpercekig teljesen nyílt volt találkozó."
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd