ÉDES MEGLEPETÉS

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.03.20.
Az idősebb MKC szurkolók jól ismerik, a fiatalok pedig most találkozhatnak a Duna kavics cukordrazséval, amit 1964 óta forgalmaznak Magyarországon.
A Kobl házaspár ugyanis talált egy olyan gyártót, amely a klubszínekben állítja elő ezt az édességet és gyorsan be is szereztek néhány zacskóval. A mellékelt képen is jól látható, hogy az MKC Drukker kavics piros- kék tehát és így, egy kedves szurkolói relikvia. Igaz hosszú jövőt nem nagyon jósolhatunk ennek a drazsénak, hiszen egyrészt a gyermekkor izét fogja feleleveníteni azoknak, akik már fogyasztották. A fiataloknak pedig bátran ajánlhatjuk, hiszen a pörkölt földimogyoró nagyon finom, bevonva a jellegzetes vaníliás cukorral.

"Budapesten, a nagybani piacon, édesség vásárlás közben fedeztük fel a Drukker kavicsot – meséli Kobl Zsolt. A gyártó éppen az FTC – nek és a Videotonnak készített ilyen drazsét és én is gyorsan rendeletem nála száz zacskóval. Én jól emlékszem, hogy a Duna kavics és a francia drazsé milyen legendás termékek voltak a hetvenes, nyolcvanas években. Érdemes tehát felidézni vagy megkóstolni az ízét és én azt gondolom, hogy ilyen kiszerelésben szeretni is fogják az MKC szurkolók."
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X