EDZŐTÁBOROZIK A CSAPAT

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.07.08.
Hétfőn délelőtt kilenc órakor indult el a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapata Balatonboglárra, ahol szombat délutánig tartózkodnak majd. A Dr. Hoffmann László – Bognár Róbert edzőpáros munkáját, Stranigg Ferenc pályaedző, Tóth Ferenc masszőr és Kokas Viktória technikai vezető segíti a NEKA edzőközpontjában. Az MKC játékos keretéből a két junior válogatott, Herczeg Lili és Kellermann Dóra valamint a két sérült, Gyimesi Kitti és Simona Szarková hiányzik.

Így a következő tizenhét kézilabdázó vesz részt az edzőtábozáson:


Dányi Bernadett, Ferenczi Annamária, Fritz Noémi


Bardi Fruzsina, Domokos Dalma, Hajtai Vanessza, Maria Holesová, Horváth Bernadett, Hudák Emma, Katona Flóra, Lancz Barbora, Lázár Jázmin, Paróczai Eszter, Laura Popa, Karol De Souza, Szalai Zsuzsanna, Tilinger Tamara
A csapat alaposan kihasználja majd a NEKA létesítményeinek lehetőségiet, hiszen nyolc terem edzése lesz. Ezek mellett pedig külön futó, erősítő és úszó edzéseken is részt vesznek a játéksok, akiknek még egy strandkézilabda foglakozást is tartanak majd az edzők. Kedden este egy balatoni hajókirándulás is színesti majd a programot és az edzőtáborozás utolsó estéjén egy közös főzéssel búcsúznak majd az edzőtábortól a lányok.Következő mérkőzés:
NB I, 6. forduló
2019.10.18., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.