EGY JÓ FÉLIDŐ NEM VOLT ELÉG

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.01.02.
Nagyon jól kezdte, és mint később kiderült, nagyon jól is zárta az MKC a mérkőzés első játékrészét.
Tíz perc után, elsősorban a mérkőzés napján a születésnapját ünneplő Szarkova átlövés góljainak köszönhetően vezetett a csapatunk. Keményen, zártan és fegyelmezetten védekeztünk és a támadásainkat pedig megpróbáltuk végig játszani, ezzel egy kicsit lassítva a játékot. A félidő közepén, Kobetic vezérletével egy kicsit ellépett a siófoki csapat, de az utolsó öt percben három gólt is lőttünk és egalizáltuk az eredményt. A hazaiak az utolsó másodpercekben szereztek vezetést, amikor a mérkőzésen már harmadszor játszottak emberelőnyben. Most még nem tudhatjuk, hogy mit hoz a második harminc perc, de a mérkőzés első felében az MKC kimondottan jól kézilabdázott.     
Forrás: www.siofokkc.hu

A folytatás első percében a hazai csapat kettős emberelőnybe került és ezt két góllal azonnal ki is használta, Ezután pedig sajnos összeroppant a csapatunk és a Siófok tizenöt perc alatt tíz gólos előnyt szerzett. Különösen a két villámgyors szélső Böhme és Aoustin lerohanásai állították nehéz feladat elé a játékosainkat. Sajnos ekkor a támadásainkat sem sikerült góllal befejezni, miközben a hazai csapat nagyon ráérzett a játékra. Érezhetően a csereként beálló kézilabdázóik is bizonyítani és a friss erőkkel már nem tudtuk tartani a lépést. Ebben a játékrészben már nem voltunk egy súlycsoportban a siófoki csapattal és így nagy vereség lett a mérkőzés vége.
Forrás: www.siofokkc.hu

Siófok KC – Eu-Fire Mosonmagyaróvár  32 – 16  (12 – 11)

NB I bajnoki mérkőzés 11. forduló   
Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok, 600 néző
Játékvezetők: Héjjas Tímea – Kránicz Andrea

Siófok: SOLBERG – BÖHME 8, Perianu, Drabik 1, KOBETIC 6, Nze Minko 3 (1), AOUSTIN 4. Csere: Dedu (kapus), Geiger, Janjusevic 2, Gonzalez 1, ELGHAOUI 6, Jezic 1, Khmyrova, Barkóczi, Sárosi. Vezetőedző: Tor Odvar Moen

MKC: Scholtz A. – Kovacsicz 2, Kopecz 1, FARKAS V. 3 (3), Vukcevic 2, SZARKOVA 4, Bízik R. Csere: Gubikova (kapus), Horváth B. 1, Bízik B., Katona, MARIC 3, Hudák E., Bardi, Tóth M., Domokos D. Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteres: 2/1, ill., 4/3
Kiállítás: 6 perc, ill., 10 perc
Forrás: www.siofokkc.hu

Tor Odvar Moen, a Siófok KC vezetőedzője: "Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak az első félidei helytállásért. A szünetben változtattam a védekezésünkön és ez bejött. Ennek köszönhetően a második játékrészben felszabadultan játszottunk. Örülök a fölényes győzelemnek, hiszen a lányok lelkileg nagyon mélyre kerültek az MTK elleni meccs után. Remélem a mai siker segített visszaszerezni az önbizalmukat."


Bognár Róbert, az Eu-Fire Mosonmagyaróvár vezetőedzője: "Megérdemelten győzött a Siófok. A második félidőben teljesen szétesett a játékunk, pedig a szünetben is megbeszéltük, hogy mit fogunk játszani. Nem értem, hogy a megbeszélteket miért nem tartotta be a csapat. A második játékrész szégyenteljes volt, aminek következményei lesznek. Tudtuk, hogy jobb csapat az ellenfél, így az első félidei jó teljesítményünkkel semmire sem mentünk."
Forrás: www.siofokkc.hu

Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B