Eldőlt, hogy hol játszunk az Európa-ligában

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.11.13.
Az EHF döntése még a november 23-ai sorsolás előtt megszületett.
A Motherson Mosonmagyaróvár még pályára sem lépett az Európa-liga 2023-2024-es kiírásában, mégis már a második sikerének örülhet a sorozatban. Az idény kezdete előtt derült ki, hogy az MKC nem kényszerül selejtezőre, hanem a csoportkörben kezdi meg a szereplést a második európai kupasorozatban. Emellett hétfőn az is eldőlt, hogy a Motherson Mosonmagyaróvár az új szezonban is hazai pályán, az UFM Arénában rendezheti meg a hazai mérkőzéseit.

„Nagy öröm számunkra, hogy itthon játszhatunk - mondta Guntram Thurnher, az MKC elnöke. Igyekeztünk minden követ megmozgatni azért, hogy pozitívan bírálják el a kérelmünket. Az előző idényben sikerült bizonyítani, hogyaz UFM Arénában is minden igényt ki tudunk elégíteni, biztos vagyok benne, hogy ezek a pozitív tapasztalatok is hozzájárultak a döntéshez. Köszönjük a segítségét mindenkinek, aki hozzájárult ehhez."

„A csapat és a szurkolóknak szempontjából is pozitív döntés született, köszönet ezért az EHF-nek - ezt már Szász-Fejér István, az MKC klubigazgatója mondta. Az UFM Arénában mindenki otthon érezheti magát, és ez a mi szempontunkból is fontos. Biztosan plusz lökést ad majd a lányoknak a szurkolóink által teremtett hangulat, és az, hogy ez az igazi otthonunk."

Az Európa-liga csoportkörének sorsolása november 23-án lesz.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó