ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY LESZ A KEZDŐDOBÁS

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.02.06.
A Motherson-Mosonmagyaróvár - FTC-Rail Cargo Hungaria bajnoki rangadó kezdődobását megvásárolta a mosonmagyaróvári székhelyű Dzsungelország KFT. Lobitz Ákos a kertészeti vállalkozás tulajdonosa segít tehát a klubnak és egy mozgássérült kisfiúnak is életre szóló élményt fog ajándékozni.


- A mosonmagyaróvári csapat bérletes szurkolója vagyok, a fiam Lobitz Adorján pedig a Ferencváros U16-os csapatának a kapusa - mondta mosonmagyaróvári vállalkozó, aki a 2021 telén tartott nyilvános licitáláson megvásárolta azt a kézilabdát, amelyet a harmadik helyezett csapat játékosai írtak alá. - A számomra tehát mindkét csapat szempontjából érdekes lesz ez a találkozó, amelyen azonban a szívem az MKC felé húz. A mérkőzésen természetesen ott leszek, de a kezdődobás elvégzéséhez egyáltalán nem ragaszkodom, így azt és a VIP meghívást átadom egy mozgássérült fiúnak és a családjának. Remélem, hogy ezzel örömet szerzek Salánki Zalánnak, az Éltes Mátyás Általános Iskola ötödik osztályos tanulójának, akit az MKC elnökségi tag Szász-Fejér István és a felesége ajánlott a figyelmembe. Készül egy meglepetés is a számára, amit előre szeretnék megköszönni a mosonmagyaróvári és a ferencvárosi csapatoknak.  

Igazán nemes gesztus ez és az anyagi segítségért is hálás a klub a vállalkozásának. Jól tudjuk az UFM Aréna zöld környezetét is a Dzsungelország alakította ki?  
- Igen a város több helyén kaptunk olyan megbízásokat ahol hasznosítani tudtuk a kertépítés terén szerzett tapasztalatainkat és a technikai hátterünket. Az UFM Aréna zöld környezete, a Városkapu tér, a Hansági Múzeum, a Vasútállomás, Kühne Ede téri körforgalom, Flesch Károly Park, Agrinatur tanösvény zöldövezete, parkosítása a tervezéstől a kivitelezésig a mi munkánk. Heti rendszerességgel végezzük a fenntartási munkákat, így az általunk készített zöldfelületek az év minden szakában rendezettek. 2015-ben a " Virágos Magyarországért"  Környezetszépítő Versenyben az 50.000 fő alatti kategóriában városunk I. helyezést ért el, majd 2016-ban az "Entente Flarale" ( Európai Virágos Városok és Falvak) az "Európa legszebb főtere" címet a mosonmagyaróvári Városkapu térnek ítélte meg. A számunkra azonban egy közterület parkosítása, vagy egy családi ház kertjének kialakítása ugyanolyan kihívás, mert ambiciózus, fiatal munkatársaink a kert szerelmesei, munkájuk egyben a szenvedélyük. A Dzsungelország Kft. a nyugati régió egyik legnagyobb kertészeti centruma, a mosonmagyaróvári árudánkban, faiskolánkban és virágáruházunkban kiváló minőségű növények közül lehet válogatni. A már meglévő növények ápolásához, a megépített kertek gondozásához szükséges, praktikus ötletekkel, szakmai tanácsokkal is ellátjuk a vásárlóinkat.


Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó