Elkezdtük!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.06.26.
Szerdán 17 órakor megkezdődött a felkészülés a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyek számára. Az első edzést nagy várakozás előzte meg, hiszen a nyári szünet után most találkoztak először a csapattagok, ráadásul hat új játékos is érkezett az EU-FIRE Mosonmagyaróvár keretébe.
Irene Fanton, Lucia Gubikova, Sara Vukcevic, Hudák Emma, Domokos Dalma és Márczy Tekla is edzésbe állt. Az újak közül egyedül Zana Maric nem húzott felszerelést, de szerencsére ennek nem sérülés volt az oka. A horvát átlövő szerdán délután landolt a schwechati repülőtéren, Bognár Róbert pedig nem akarta rögtön bedobni őt a mélyvízbe.

Zana Maric még nem edzett, de interjút már adott
Az első edzésen egyébként nézőként már ott volt a súlyos sérülést szenvedő Dányi Bernadett, aki műtétje után még mankóval közlekedik. Az előző szezon végén Kopecz Barbara is kés alá feküdt, akinek a térdét műtötték meg. Szerencsére a sérülés már a múlté, Barbi tud edzeni, igaz a visszatérés fokozatos zajlik majd.

A szerdai tréningen a labdáé és Bedő Zoltáné volt a főszerep. A lányokat egy rövid bemelegítés után három részre osztották, és amíg két csapat egymás ellen focizott, addig a harmadik a MKC erőnléti edzőjének vezetésével lépcsőzött és erősítő gyakorlatokat végzett.

A laza foglalkozás végén mindenki mosolyogva távozott az arénából, de a java csak ezután jön! Pénteken és szombaton elkezdődnek a futóedzések, a jövő héten pedig már gőzerővel, napi két edzéssel készül majd a csapat.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó