ELMARADNAK AZ NBI-ES MÉRKŐZÉSEK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.10.09.
Hosszabb lesz a bajnoki szünet a Motherson-Mosonmagyaróvár számára az NB I-es női kézilabda bajnokságban, mert a soron következő ellenfeleknél pozitív Covid teszteket találtak. Ezért a mai napon megjöttek a szombati Érd és a jövő hét szerdai Szombathelyi KKA elleni találkozók elhalasztásáról szóló hivatalos értesítések a Magyar Kézilabda Szövetség Versenyigazgatóságától. Nagyon örömteli hír viszont, hogy megérkeztek az MKC PCR-teszt eredményei is, amelyek szerint a mosonmagyaróvári csapatban nincs koronavírus fertőzött.


-
Nagyon sajnáljuk, hogy halasztásra kerülnek ezek a mérkőzések, mert mi készen álltunk a folytatásara - nyilatkozta Gyurka János az MKC edzője. - A játékosaink a lehetőségékhez képest kipihenték magukat, amit a szerdai, a Hlász Csárdábsn tsrtott csapatépítő sütés-főzésről készült, a honlapunkon látható videó is megmutat. Jó eséllyel folytatni tudtuk volna a sikeres sorozatunkat, de tudomásul kell vennünk, hogy ebben a helyzetben mindenre fel kell készülnünk. Nagyon örülünk annak, hogy nálunk mindenki egészséges, mert így tudunk edzeni, gyakorolni. Az erőnket, az állóképességünket tudjuk fejleszteni és van még feladatunk a védekezés, a páros kapcsolatok gyakorlásában is. Reméljük, hogy csak a következő héten kell nélkülöznünk a mérkőzéseket, mert közben azon is dolgozunk, hogy előre hozzunk találkozókat vagy felkészülési mérkőzést iktassunk be a programunkba. 


A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club erre a hétvégére tervezett utánpótlás bajnoki mérkőzései, a gyermektornák viszont megrendezésre kerülnek. A honlapunkon pedig folyamatosan beszámolunk majd a hírekről, változásokról, arra is felhívva a szurkolóink figyelmét, hogy a bejelentések mindig mkcse.hu oldalon vállnak hivatalossá.Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök